Για κάποιες απο εμάς το 2020 ήταν γεμάτο ελπίδα και όνειρα και θα πρέπει να συνεχίζει να είναι.  Σιγά σιγά επιστρέφουμε στην κανονικότητα και αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αναβάλλουμε τα σχεδιά μας. Σίγουρα ορισμένες θα έχουν ακόμη τις αμφιβολίες τους για το αν μπορούν να προσωρήσουν με τα σχέδια του γάμου τους σε αυτή την περίοδο. Για το λόγο αυτό μιλήσαμε μέσω Ζoom με την αντιπρόσωπο της εταιρείας Demetrios στην Ελλάδα, Μάντυ Σιταρά- Καμπάση και συζητήσαμε για το ποια διαδικασία ακολουθείται αυτή την περίοδο σε ότι αφορά την αγορά ενός νυφικού.

Demetrios James Elias – bridal fashion week στην Βαρκελώνη 2019

Τα καταστήματα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τις νύφες. Τι μέτρα έχετε πάρει για να διασφαλίσετε την ασφάλεια όλων;

Η καινούργια πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε μας έχει μάθει ότι προέχει η προστασία όλων, δηλαδή και του προσωπικού αλλά και των πελατών. Εννοείται πως έχουμε διατηρήσει την φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στα καταστήματα, γιατί η διαδικασία της πρόβας νυφικού παραμένει αδιαμφησβίτητα το πιο ευχάριστο γεγονός στην ζωή μιας γυναίκας. Πέρα από τα βασικά που όλοι γνωρίζουμε, τα νυφικά μας θα απολυμαίνονται μετά από κάθε ραντεβού με ειδικά μηχανήματα ατμού, για να αποστειρώνονται τα νυφικά και τα βραδινά.

Μάντυ Σιταρά- Καμπάση, αντιπρόσωπος της εταιρείας Demetrios στην Ελλάδα

Είναι ευρέως γνωστό ότι κατά την διάρκεια του ραντεβού πολλές νύφες έρχονται με 2 ή και 3 συνοδούς. Με τα καινούργια δεδομένα τι έχετε προγραμματίσει σχετικά με τους συνοδούς.

Έχουμε ενημερώσει όλες τις νύφες ότι μαζί τους θα μπορεί να είναι ένας συνοδός. Παρόλα αυτά αν κάποιο συγγενικό ή φιλικό της πρόσωπο θέλει να παραβρεθεί στο ραντεβού, τότε μπορεί να την καλέσει κάποιος μέσω Zoom, Skype ή Facetime και έτσι έστω και virtually θα μπορεί να είναι εκεί.

[sidequote]Σαν εταιρία λειτουργούμε πάντα με γνώμονα τον σεβασμό και την ευαισθησία στις ανάγκες της κάθε νύφης. [/sidequote]

Πριν το ραντεβού με τις νύφες τις καλείτε για την επιβεβαίωση του ραντεβού. Αν κάποια νύφη νοιώθει μια αδιαθεσία τι έχετε προγραμματίσει για το ραντεβού της.

Σωστά, πριν από κάθε ραντεβού επικοινωνούμε με τις νύφες μας για την επιβεβαίωση. Με τα καινούργια δεδομένα ρωτάμε όλες τις νύφες αν κάποιος στην οικογένεια του νοιώθει μια αδιαθεσία ή η ίδια. Στην περίπτωση που κάποιος πελάτης μας ενημερώσει ότι έχει συμπτώματα αδιαθεσίας τότε μεταφέρουμε το ραντεβού του για 2 εβδομάδες μετά.

στιγμιότυπο από το bridal fashion week στην Βαρκελώνη 2019

Σε περίπτωση που κάποια νύφη μεταθέσει τον γάμο για το 2021, ποια τακτική ακολουθείτε στην προετοιμασία και στην παράδοση του νυφικού;

Σαν εταιρία λειτουργούμε πάντα με γνώμονα τον σεβασμό και την ευαισθησία στις ανάγκες της κάθε νύφης. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, όπως πάντα, συζητάμε με την νύφη και βρίσκουμε λύσεις που ικανοποιούν την νύφη. Στόχος μας είναι οι νύφες μας να είναι χαρούμενες με την επιλογή τους.

[sidequote]Είμαι υπερ των μικρών γάμων, η ατμόσφαιρα είναι πιο γλυκιά και πιο συγκινητική[/sidequote]

Στην Ελλάδα, τα ζευγάρια προτιμούν πάντα τους μεγάλους γάμους. Mε τα καινούργια δεδομένα ποια είναι η άποψη σας για τους μικρούς γάμους;

Οι μικροί γάμοι έχουν μια ιδιαίτερη αίγλη. Υπάρχει μια διαφορετική ομόνοια ανάμεσα στο ζευγάρι και τους εκλεκτούς καλεσμένους. Εξάλλου ο λόγος για να γιορτάσει κάποιος την αγάπη του δεν ορίζεται από τον αριθμό των καλεσμένων. Οπότε είμαι υπερ των μικρών γάμων, η ατμόσφαιρα είναι πιο γλυκιά και πιο συγκινητική.  Μάλιστα, μια νύφη μας αποφάσισε τον Μάρτιο να κάνει τον γάμο της σε κλειστό κύκλο και απέδειξε σε όλους μας ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από οποιαδήποτε πανδημία- έστειλε σε όλους μας ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας!

Σε αυτό το σημέιο θα θέλαμε να κάνουμε κάποιες ερωτήσεις στην Μαρία Δαμιράλη που είναι η υπεύθυνη στο κατάστημα της Γλυφάδας που είναι και το Κεντρικό Κατάστημα Demetrios.

Πόσο διαρκεί ένα ραντεβού για εύρεση νυφικού;

Τα ραντεβού μας διαρκούν μια με μιάμιση ώρα. Δίνουμε τον χρόνο στην κάθε νύφη να δοκιμάσει πολλά νυφικά, με βάση το προσωπικό της στυλ και να βρει αυτό που στο τέλος θα την κερδίσει. Με τα καινούργια δεδομένα, κατά την διάρκεια του ραντεβού, «κλείνουμε την πόρτα στον COV-19». Χαμογελάμε, «μέσα από την μάσκα» και κάνουμε την νύφη να νοιώσει όσο πιο άνετα γίνεται, γιατί είναι η μέρα που ονειρεύεται από μικρό κορίτσι!

[sidequote]Έχουμε μια τεράστια ποικιλία σε σχέδια, υφάσματα και γραμμές σε όλες μας τις collection[/sidequote]

Οι νύφες που θα ξεκινήσουν να έρχονται από την επόμενη εβδομάδα τι νυφικά θα μπορούν τα προβάρουν;

Γενικότερα έχουμε μια τεράστια ποικιλία σε σχέδια, υφάσματα και γραμμές σε όλες μας τις collection και αυτό πιστεύω είναι το σημείο που ξεχωρίζουμε στο χώρο του bridal. Κάποιες από τις καινούργιες collection 2021 θα είναι στα καταστήματα μας μέσα Ιούνιου και θα μπορούν οι νύφες να τις δοκιμάσουν.

Πείτε δυο στοιχεία για τις τάσεις στα νυφικά του 2021.

Για τις φετινές συλλογές θα ξεχωρίσω τα αποσπώμενα μανίκια με φραμπαλά ή χωρίς, που δίνουν στη νύφη τη δυνατότητα να αλλάξει bridal look από την τελετή στο πάρτι και ο συνδυασμός στα υφάσματα, όπως για παράδειγμα σατέν με μεταξωτό τούλι.

Η μέρα του γάμου σου αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου. Πρόκειται για μία μέρα που θα τη θυμάσαι για πάντα γι αυτό επέλεξε να την ντύσεις με το νυφικό που σου ταιριάζει και θα την κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή.

O Demetrios και οι δημιουργίες του μας εμπνέουν να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, να αγαπάμε και να σχεδιάζουμε το μέλλον μας διότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα και πανδημία!

Περισσότερες πληροφορίες:

Ιnstagram: @demetriosbride