Το κόλπο για να μην πετάγεται το λάδι στο τηγάνισμα

Πώς να αποφύγετε τον πόνο από το κάψιμο και τους λεκέδες


ΓΥΝΑΙΚΑ
14:53
12/12/2019
Το κόλπο για να μην πετάγεται το λάδι στο τηγάνισμα
2
loading

Μια από τις πιο άτυχες στιγμές κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος είναι να πεταχτεί επάνω μας καυτό λάδι.

Εκτός από τον πόνο που προκαλεί το κάψιμο, αφήνει τους χειρότερους λεκέδες στα ρούχα. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να αποφύγετε αυτές τις δύσκολες και ανεπιθύμητες στιγμές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Pent

    thank you criskalts 🙂

  2. avatar criskalts

    Αφού κάψει το λάδι και πριν ρίξετε μέσα σε αυτό τις πατάτες, τους κεφτέδες ή ό,τι άλλο έχετε σκοπό να τηγανίσετε, ρίξτε λίγο αλάτι σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού. Αυτό ήταν! Δεν θα πιτσιλιστείτε ποτέ ξανά και δεν θα κάνετε και χάλια την κουζίνα σας με ένα και μόνο τηγάνισμα!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει