Δεν χρειάζεται κόπο, απλά έμπνευση και δημιουργία για πρωτότυπες λύσεις στο σπίτι σας. Δείτε ιδέες και λύσεις για το να διακοσμήσετε διάφορα μέρη του σπιτιού σας με υφάσματα.

Μαξιλάρια

Κόψτε διάφορα υφάσματα που δεν χρειάζεστε σε σχήμα λουλουδιών και ράψτε τα με μια βελόνα πάνω στα μονόχρωμα μαξιλάρια σας, για μια αλλαγή χωρίς χρήματα.

Διακοσμημένα βάζα

Διακοσμήστε τα βάζα σας με ύφασμα και κολλήστε τα με κόλλα υφάσματος γύρω από το γυαλί. Τα ψεύτικα λουλούδια στο βάζο θα δώσουν φρέσκο αέρα.

Παράξενο φωτιστικό

Προσθέστε άνθη στο φωτιστικό του δωματίου σας. Καλύψτε το με ύφασμα σε έντονη απόχρωση για μια αλλαγή στα αντικείμενα του χώρου σας.

Κεφαλάρι

Χρησιμοποιήστε διάφορα υφάσματα για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό κεφαλάρι. Πάρτε σκληρό αφρώδες υλικό από ανθοπωλείο και κολλήστε το σε ένα κόντρα πλακέ. Κολλήστε πάνω του σε τετράγωνα, διάφορα υφάσματα σε έντονα χρώματα και κρεμάστε το στον τοίχο.

Πίνακας γραφείου

Για τον πίνακα του γραφείου σας πάρτε ένα ξύλο κόντρα πλακέ στις σωστές διαστάσεις, κολλήστε πάνω του ένα ύφασμα και με πινέζες, κολλήστε τα χρήσιμα Post it σας πάνω του.

Πηγή: myself.gr