Υπάρχει κάτι που αγχώνει μία μέλλουσα νύφη περισσότερο, από την εμφάνισή της την ημέρα του γάμου; Μάλλον, όχι!

Η αναζήτηση για το τέλειο νυφικό μπορεί να διαρκέσει μήνες, σειρά θα πάρουν τα παπούτσια και στη συνέχεια θα ξεκινήσει ο πανικός της εύρεσης του καταλληλότερου επαγγελματία που θα επιμεληθεί την κόμμωση και το μακιγιάζ, τόσο της ίδιας της πρωταγωνίστριας όσο και των κοντινότερών της ανθρώπων.

Πέρα από τη χαρά σας εκείνη την ημέρα, θα έχετε, για πάντα, αναλλοίωτες στον χρόνο και τις φωτογραφίες που θα σας υπενθυμίζουν κάθε λεπτομέρεια.

Για αυτόν τον λόγο, πώς θα διασφαλίσετε ότι οι δικές σας φωτογραφίες θα απεικονίζουν τον καλύτερο εαυτό σας; Το bridalbeauty.gr αναλαμβάνει την επιλογή του καταλληλότερου επαγγελματία που θα επιμεληθεί το νυφικό χτένισμα και το νυφικό μακιγιάζ σας.

Είναι το μοναδικό πρακτορείο επαγγελματιών ομορφιάς που εξειδικεύεται στις νύφες από το 2007, έχει την έδρα του στην περιοχή της Βούλας και εξυπηρετεί ολόκληρη την Αττική.

Η επιλογή του καλύτερου επαγγελματία γίνεται αποκλειστικά για εσάς με βάση το προφίλ σας, το στυλ του νυφικού, ενώ λαμβάνονται υπόψη και άλλοι παράγοντες. Μην χάνετε χρόνο!

Μπορείτε να καλέσετε απευθείας στο 210 9600802 ή, εναλλακτικά, να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ με στοιχεία, όπως την υπηρεσία για την οποία ενδιαφέρεστε, το στυλ σας, μία περιγραφή του νυφικού και χαρακτηριστικά της εμφάνισής σας, όπως το σχήμα του προσώπου και το χρώμα της επιδερμίδας ή των ματιών σας.

Στη συνέχεια, αφού αποστείλετε τη φόρμα,  η υπεύθυνη Νυφικών Υπηρεσιών θα επικοινωνήσει μαζί σας και έχοντας αξιολογήσει τις ανάγκες σας, θα σας προτείνει, ανάμεσα σε περισσότερους από 60 hairstylists και 50 make-up artists, σε εκείνους που θα ταιριάξουν 100% στο προφίλ σας και θα καλύψουν τις επιθυμίες σας.

Επιπλέον, με μία επίσκεψη στο bridalbeauty.gr μπορείτε να επιλέξετε -ανάμεσα σε τρία Νυφικά Πακέτα Ομορφιάς- εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Θα δείτε, επίσης, προηγούμενες δουλειές τους, αλλά και το σημαντικότερο, όσα είπαν οι νύφες για τους επαγγελματίες που εμπιστεύτηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε κάθε πακέτο γαμήλιας περιποίησης, περιλαμβάνονται και οι απαραίτητες πρόβες, οι οποίες μπορούν να γίνουν είτε κατ’ οίκον είτε στο ειδικά διαμορφωμένο ατελιέ της Beauty@Home στη Βούλα.

Για όσες από εσάς έχετε σκοπό να παντρευτείτε μέσα στο 2019, η στιγμή να αναζητήσετε τον επαγγελματία, που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά σας, έφτασε.

Καλέστε στο 210 9600802 και κλείστε το ραντεβού σας άμεσα, πριν εξαντληθούν οι διαθέσιμες ημερομηνίες! Το bridalbeauty.gr είναι ο ειδικός που χρειάζεται κάθε νύφη στο πλευρό της.