Με ρομαντική διάθεση και επηρεασμένη από τη νοσταλγία των 70s, η AW16/17 συλλογή της Axel αποπνέει μία σύγχρονη, καθημερινή πολυτέλεια, που αποτυπώνεται μέσα από ραφιναρισμένα υλικά, ιδιαίτερα θηλυκές φόρμες και ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι χρωματικών συνδυασμών.

ksdhadag3

Vintage στοιχεία μπλέκονται με γεωμετρικά patterns και ethnic μοτίβα και συνθέτουν ολοκληρωμένα looks με κοσμοπολίτικη αλλά και μποέμ διάθεση, που θα παρακινήσουν κάθε γυναίκα να… βρει τον εαυτό της στην Axel!

yadadaoo1

Μοντέρνα πλισέ, ακαταμάχητα metallics, μοναδικά prints, θηλυκές lingerie δαντέλες και μία σειρά από γοητευτικές νέες αποχρώσεις όπως το saffron honey, το tangerine orange και το almond beige γίνονται αφορμή για την πιο ιδιαίτερη και εντυπωσιακή συλλογή της Axel!

Η Axel Concept, η νεανική σειρά της Axel, εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο, γεμίζει με εμπνευσμένα από street art στοιχεία και fun logos, συνδυάζοντας ιδανικά το urban attitude της εποχής με την άνεση και τη μοναδικότητα.

yadadaoo3

Ο χειμώνας επιφυλάσσει, όμως, και μία μεγάλη έκπληξη για τις λάτρεις της Axel! Μία ακόμη συλλογή, ένας ακόμη κύκλος που ανοίγει από μία εταιρία κι ένα brand που δε σταματάει να εξελίσσεται.

Η Axel Girl, μία ολοκαίνουρια συλλογή για κορίτσια 4-10 ετών, έγινε πραγματικότητα!

yadadaoo4

Τώρα η Axel ντύνει και τις μικρές σας πριγκίπισσες με μία μοναδική σειρά από σούπερ μοντέρνα shirt dresses, A line φορέματα με vintage feel, γιορτινά outfits, casual σύνολα, stylish τσάντες και αξεσουάρ,  πάντα με την ιδιαίτερη ματιά της Axel!

yadadaoo2 ksdhadag2