Να θυμάστε ότι για να νιώθετε όμορφα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατάτε τις καλές στιγμές της ζωής σας και να χαμογελάτε. Να χαμογελάτε για τις όμορφες στιγμές που ζήσατε και για τις επόμενες που έπονται. Μην μετανιώνετε, αλλά προχωρήστε μπροστά, έτσι όπως προχωράει και η ζωή.

Όσο για τις δυσάρεστες στιγμές που αναπόφευκτα όλοι μας βιώνουμε, πρέπει να ακολουθείτε την παρακάτω λογική: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό» (“What doesn’t kill you, makes you stronger”).

Συνοψίζοντας, οι «κακές» στιγμές είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα και μαζί με τις ευχάριστες στιγμές, πλέκουν το κουβάρι της ζωής. Καθώς ξετυλίγετε το κουβάρι, συνειδητοποιείτε ότι έχετε ζήσει στιγμές χαράς που σας κάνουν ευτυχισμένες και σας δίνουν δύναμη να συνεχίσετε και δυσάρεστες στιγμές από τις οποίες κερδίσατε εμπειρία, δύναμη και θάρρος.

Πρέπει πάντα, να είσαστε οπλισμένες λοιπόν με υπομονή, επιμονή, θάρρος και αισιοδοξία για μια καλύτερη ζωή. Όσο περισσότερο εξασκείστε και υιοθετείτε τη παραπάνω λογική, τόσο πιο δυνατό χαρακτήρα χτίζετε.

Πηγή: myworld