Η Σύρο-Λιβανέζα σχεδιάστρια μόδας Noor Azhari παρουσιάζει αυτόν τον χειμώνα στην Αθήνα το εκλεπτυσμένο όραμά της, με την αποκάλυψη της συλλογής Φθινόπωρο–Χειμώνας 2026 σε ένα exclusive pop-up στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus στις 8 & 9 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ.

Γνωστή για τις σύγχρονες, θηλυκές σιλουέτες της και την άρτια δεξιοτεχνία της, η Noor συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει το ready-to-wear μέσα από πλούσιες υφές και σχέδια εμπνευσμένα από τη φύση.

Η νέα συλλογή αγκαλιάζει γήινες καφέ αποχρώσεις και τόνους πετρόλ, χρώματα που εμφανίζονται τόσο σε τολμηρά statements όσο και σε διακριτικές λεπτομέρειες, δημιουργώντας μια παλέτα ζεστή, γειωμένη και πολυτελή. Υφάσματα υψηλής ποιότητας, όπως μεταξωτό βελούδο και τουίντ, βρίσκονται στο επίκεντρο, αναδεικνύοντας τις χαρακτηριστικές αντιθέσεις της Noor: ένα γκρι βελούδινο παλτό που αποκαλύπτει πετρόλ φόδρα εσωτερικά, στρώσεις υφασμάτων που προσθέτουν βάθος και απαλές αντανακλάσεις που χαρίζουν σε κάθε κομμάτι μια ήρεμη, εκλεπτυσμένη κίνηση.

Οι δημιουργίες της είναι χειροποίητες. Κάθε ένδυμα ολοκληρώνεται με απόλυτη ακρίβεια, από το λεπτεπίλεπτο κέντημσ μέχρι το αψεγάδιαστο tailoring. Συμπληρωματικά, η Noor παρουσιάζει επιλεγμένα κομμάτια από τη χειροποίητη σειρά αξεσουάρ της, διακοσμημένα με επιχρυσωμένα στοιχεία και γλυπτικές, καλλιτεχνικές φόρμες.

Με τη συλλογή Φθινόπωρο–Χειμώνας 2026, η Noor Azhari προσφέρει στην Αθήνα μια εκλεπτισμένη έκφραση σύγχρονης κομψότητας, βαθιά ριζωμένη στη φύση, αναβαθμισμένη από την τεχνική και διαμορφωμένη από τη μοναδικά μοντέρνα αισθητική της.