Οι δημόσιες εμφανίσεις της Rihanna, μετά και τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, έχουν μειωθεί αισθητά τον τελευταίο καιρό με μοναδικές εξαιρέσεις το Super Bowl Halftime show της, την επική εμφάνισή της στο Met Gala και μερικές εξόδους με τον πατέρα των παιδιών της A$AP Rocky.

Αλλά ακριβώς επειδή έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τραβάει τα βλέμματα ή δεν προκαλεί τάσεις κάθε φορά που υιοθετεί ένα καινούριο look. Όπως συνέβη στην τελευταία της εμφάνιση με το μακιγιάζ των ματιών της με μοβ σκιά και το γούνινο «fit» της να κλέβουν τις εντυπώσεις όλων.

Το μοβ μακιγιάζ ματιών της Rihanna

Στις 18 Δεκεμβρίου, πιο συγκεκριμένα, η Rihanna βγήκε στο Λος Άντζελες για να γιορτάσει το λανσάρισμα των νέων της sneakers Fenty x Puma Creeper Phatty. Δεδομένου ότι τα platform kicks έρχονται σε μοβ και κόκκινο χρώμα, το μακιγιάζ της ιδρύτριας της Fenty Beauty ταίριαζε με την ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με το Bustle, η Priscilla Ono, το δεξί χέρι του makeup artist της επιτυχημένης σταρ, δημιούργησε μια επιδερμίδα που ήταν απαλά ματ και διακριτικά σμιλευμένη, αν και ο πραγματικός πρωταγωνιστής της λάμψης της ήταν αναμφίβολα τα μάτια.

Χρησιμοποιώντας προϊόντα της Fenty Beauty -την ιριδίζουσα απόχρωση λεβάντας από την παλέτα σκιών Snap Shadows Mix & Match Eyeshadow Palette in Cool Neutral- ανακάτεψε τη μοβ απόχρωση, δημιουργώντας εκπληκτικό βάθος στην πτυχή του ματιού.

Σαν μια διακριτική αναφορά στην κόκκινη λεπτομέρεια του μοβ αθλητικού παπουτσιού, τα χείλη της Rihanna είχαν ένα κόκκινο-ροζ γυαλιστερό χρώμα που πρόσθεσε λίγη ζεστασιά στο παγωμένο μακιγιάζ της.

Η ρετρό αλογοουρά της

Κρατώντας την εστίαση στην αστραφτερή μοβ σκιά ματιών της, ο hairstylist Yusef Williams έπιασε τα μαλλιά της Rihanna σε μια σφιχτή αλογοουρά.

Προσθέτοντας λίγο από το ρετρό, cool-girl στυλ στην εμφάνιση, ο Williams άφησε έξω μια ρομαντική, σγουρή μπούκλα που πλαισίωσε όμορφα το πρόσωπό της.

Μεγάλη έμπνευση για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Με την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να πλησιάζει, πολλές τρέχουν να οργανώσουν τις λαμπερές εμφανίσεις τους για όποιες βραδινές εξόδους μπορεί να ετοιμάζουν.

Κρατήστε σημειώσεις, γιατί η Rihanna μόλις απέδειξε ότι κάθε απροσδόκητο χρώμα σκιάς ματιών είναι βέβαιο ότι θα ξεχωρίσει, ειδικά με λίγη λάμψη που τραβάει τα βλέμματα.