Αν νομίζατε ότι η γραβάτα είναι αποκλειστικά ανδρικό αξεσουάρ, τότε ήρθε η ώρα να ξεχάσετε όσα ξέρατε! Φέτος οι γυναίκες κλέβουν τις γραβάτες της αντρικής γκαρνταρόμπας και τις εντάσσουν στα δικά τους looks, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχει κανένα κομμάτι της μόδας που να μην μπορούν να το υποστηρίξουν!

Η γραβάτα μπορεί να αποτελέσει ένα statement κομμάτι του outfit σας και να αναβαθμίσει τη συνολική σας εμφάνιση. Παρακάτω, σας προτείνουμε 3 περιστάσεις στις οποίες μπορείτε να προσθέσετε τη γραβάτα στο look σας, για να σας προσφέρει την τόνωση αυτοπεποίθησης που χρειάζεστε.

Πρωινό look στο γραφείο

Πηγαίνοντας στο γραφείο, θέλετε να δείχνετε δυναμική και με αυτοπεποίθηση. Μια από τις καταλληλότερες επιλογές ένδυσης είναι ένα κοστούμι με πουκάμισο. Αν μάλιστα προσθέσετε και μια γραβάτα, τότε θα απογειώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και θα κάνετε μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στη δουλειά.

Καφές με στιλ

Ως γυναίκες, θέλουμε να είμαστε στιλάτες στις πρωινές βόλτες μας για καφέ ή για ψώνια. Μια μίντι φούστα με πουκάμισο, σε συνδυασμό με τις αγαπημένες σας μπότες και ένα ωραίο παλτό, θα σας δώσει αυτό ακριβώς που ψάχνατε: άνεση και σικ εμφάνιση. Εδώ, η γραβάτα μπορεί να είναι αυτό που έλειπε πάντα από το συγκεκριμένο look, αλλά δεν το ξέρατε. Αν παρατηρήσετε, η γραβάτα είναι αυτή που ολοκληρώνει την εμφάνιση.

Απογευματινή βόλτα για κρασί

Ένα εντελώς γυναικείο outfit ίσως αποτελεί τον πιο ωραίο τρόπο για να εντάξετε τη γραβάτα στο ντύσιμό σας. Η γραβάτα, συνδυασμένη με μίνι φούστα και γόβες, θα σας κάνει να ισορροπήσετε ανάμεσα στο σικ και στο σέξι. Για εμάς, αυτός είναι ο πιο σαγηνευτικός συνδυασμός.

Εδώ μπορείτε να βρείτε κάποια από τα top σχέδια γραβάτας της αγοράς:

Vassia Kostara Silver Jackson Tie €80

M&S SARTORIAL Γραβάτα με ανάγλυφο σχέδιο από 100% μετάξι €22,99

Dress 2 Undress Γραβάτα από δερματίνη €19,90