Ανεξάρτητα από το αν είστε λάτρεις ή όχι του TikTok, είναι πρακτικά αδύνατο να αγνοήσετε την εμμονή των περισσότερων γυναικών με τις τάσεις ομορφιάς που έχουν πάρει τα ονόματά τους από νόστιμες λιχουδιές.

Τρανταχτά παραδείγματα τα glazed donuts, ,τα ξανθά μαλλιά με βουτυρόκρεμα και τα αποπνικτικά μάτια σε χρώμα εσπρέσο.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Τζένιφερ Λόπεζ χρησιμοποίησε το λογαριασμό της στο TikTok για να τοποθετηθεί επί του θέματος. «Έχουν γίνει λοιπόν πολλές συζητήσεις για αυτή την τάση του “latte makeup”», λέει στο βίντεο. «Το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό, οπότε θέλω να του δώσω μια γιορτινή νότα».

Με άλλα λόγια, η σούπερ σταρ μόλις εκμυστηρεύτηκε τη δική της εκδοχή στο ανερχόμενο look με τους ζεστούς τόνους -το οποίο περιλαμβάνει πικάντικες χρωστικές που προσθέτουν μια λάμψη «pumpkin spice».

Το μακιγιάζ «Cinnamon Spice Girl» της J.Lo

@jlo

Pumpkin spice and eveyrhing nice @JLo Beauty

♬ original sound – JLO

Αρχικά, η Λατίνα σταρ προσθέτει χρώμα και διάσταση στα μάτια της, αξιοποιώντας ματ χρώματα σκιών ματιών με ζεστές καραμελένιες αποχρώσεις. Καθώς εφαρμόζει τις σκιές, η επιτυχημένη τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι ο αγαπημένος makeup artist των celebrities, Scott Barnes, της έμαθε να τις αναμειγνύει σε σχήμα C κατά μήκος της άνω άκρης των βλεφάρων της.

Προσθέτοντας λίγη νεανική λάμψη στις κορυφές των ζυγωματικών της, στη συνέχεια προσθέτει λίγο ρουζ σε απόχρωση ροζ σαμπάνιας, πριν προχωρήσει στα χείλη της.

Η Λόπεζ εξηγεί ότι «προσπαθεί να δώσει ένα χρώμα μπαχαρικού με κανέλα και κολοκύθα» όταν περιγράφει τον συνδυασμό των χειλιών της. Για να το πετύχει, πρώτα στρώνει το στόμα της με μια τερακότα απόχρωση, πριν προσθέσει λίγη ενυδάτωση με ένα balm χειλιών.

Όπως το «Latte Makeup», αλλά με μπαχαρικά

Ενώ τόσο το μακιγιάζ «latte makeup» όσο και το μακιγιάζ «cinnamon spice girl» μοιάζουν αρκετά, το τελευταίο ανεβάζει τα πράγματα λίγο πιο ψηλά με χρώματα για τα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη που έχουν περισσότερο μια «φρυγανισμένη» καφετί απόχρωση.

Όλα τα πράγματα latte ταιριάζουν πολύ με τα signature glam looks της Lopez που έχει κάνει σε όλη τη διάρκεια της έντονης καριέρας της -και αυτή η στιγμή του μακιγιάζ είναι ουσιαστικά μια πικάντικη εκδοχή με ελάχιστα προϊόντα.

Σοβαρή εμμονή με την κανέλα

Ενώ τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ που εμπνέονται από την κανέλα καταλαμβάνουν σιγά σιγά το χώρο της ομορφιάς (ειδικά κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών μηνών), η εμμονή με την κανέλα πηγαίνει πολύ πέρα από τους πικάντικους συνδυασμούς χειλιών.

Δεν είναι μόνο το «cowgirl copper» που θα είναι το χρώμα μαλλιών για την χειμερινή σεζόν του 2024, αλλά και η άνετη απόχρωση «cinnamon cookie butter» που πρέπει να προσέξετε για τους επόμενους μήνες, καθώς έχει ήδη υιοθετηθεί την Hailey Bieber.