Ο άνθρωπος «λάστιχο» που λυγίζει τους ώμους του 360 μοίρες

Δείτε στο βίντεο τις ικανότητές του


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΒΙΝΤΕΟ
18:20
01/03/2017
Ο άνθρωπος «λάστιχο» που λυγίζει τους ώμους του 360 μοίρες
1
loading

Ένας έφηβος από το Πακιστάν αφήνει έκπληκτους τους φίλους και την οικογένειά του με την ευλυγισία του.

Ο 17χρονος έχει την ικανότητα να γυρνάει τους ώμους του 360 μοίρες και ο ίδιος αποκαλύπτει ότι δεν πονάει από αυτά τα κόλπα που κάνει.

jdjsfs2

«Είναι σαν ένα είδος χορού για μένα. Το κάνω για πολλά χρόνια. Είναι τόσο διασκεδαστικό. Δεν λυγίζω μόνο τους ώμους μου, αλλά μπορώ επίσης να κάμψω τα χέρια και τα πόδια μου».

jdjsfs3

Μάλιστα, όπως λέει, ανακάλυψε ότι μπορεί να λυγίζει το σώμα του έτσι, τυχαία κάνοντας ασκήσεις στο σπίτι του. Ο ίδιος τονίζει ότι θέλει να γίνει διάσημος μέσα από αυτή την ιδιαιτερότητά του.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Dr. Rayman

    Ο νεαρός πάσχει (κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα) από σύνδρομο Ehlers-Danlos τύπου ΙΙΙ (υπερκινητικού τύπου / hypermobility type) ή και, δευτερευόντως, από τον τύπο Ι του ίδιου συνδρόμου. Είναι νόσος ελλειμματικής κατασκευής κολλαγόνου, γενετικού τύπου. Ανήκει στα σπάνια νοσήματα (1:10.000 και λιγότερο), η διάγνωση είναι κλινική και αρκετά δύσκολη, καθότι πολλοί συνάδελφοι δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτό. Κινδυνεύει πάντως από αυτόματα εξαρθρήματα - παρεκτοπίσεις των αρθρώσεων. Τα άτομα αυτά υποβάλλονται πολύ συχνότερα σε χειρουργικές επεμβάσεις λόγω ακριβώς της αστάθειας των αρθρώσεων και, σε μεγαλύτερη ηλικία, δυστυχώς αναπτύσσουν χρόνιο πόνο.
    Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί νόσημα που θέλει φροντίδα και προσοχή και όχι αξιοπερίεργο θέαμα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει