Μια νεαρή Ολλανδή που δεν έχει κάνει ποτέ σχέση συνέταξε μια «αίτηση για αγόρι» σε μια προσπάθεια να βρει την αδελφή ψυχή της και έχει ήδη χιλιάδες υποψήφιους. Η 23χρονη Vera Dijkmans μοιράστηκε στο TikTok ένα βίντεο που δείχνει τη φόρμα που ζητά να συμπληρώσουν οι υποψήφιοι, κάνοντας ερωτήσεις σχετικά με την εργασία και το ιστορικό των σχέσεών τους.

«Μερικοί άνθρωποι θεωρούν περίεργο το γεγονός ότι χρησιμοποιώ μια εφαρμογή για να βρω την αγάπη, αλλά συνολικά η ανταπόκριση ήταν θετική με πολλούς υποψηφίους», δήλωσε η Dijkmans, η οποία ζει πλέον στο Λονδίνο, στο NudePR.com.

«Είναι δύσκολο να βγαίνεις ραντεβού το 2023, γι’ αυτό θέλω να ξέρω αμέσως ποιος είναι καλός υποψήφιος και αν θα ταιριάζουμε», πρόσθεσε η καλλονή. «Είναι δύσκολο να μετρήσω [τον αριθμό των αιτήσεων], αλλά θα έλεγα ότι είχα ήδη περίπου 3.000 μέσα σε 24 ώρες».

Ένα στιγμιότυπο οθόνης της αίτησης δείχνει ότι το μοντέλο του OnlyFans – που ισχυρίζεται ότι βγάζει 360.000 δολάρια το μήνα στην ιστοσελίδα – ζητά αρχικά βασικές πραγματικές πληροφορίες, όπως το όνομα, την ηλικία και την τοποθεσία.

Το μοντέλο ρωτά επίσης για το ζώδιο του αιτούντος και πόσες πρώην φίλες είχε, προτού προχωρήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις της μορφής «ναι ή όχι».

Η Dijkmans ρωτά αν ο άνδρας έχει δουλειά πλήρους απασχόλησης, αυτοκίνητο που λειτουργεί και αν υπάρχουν τρέχουσες «αρπαχτές».

Περιλαμβάνει επίσης και άλλες ιδιόμορφες ερωτήσεις, όπως το αν στον άνδρα αρέσει ή όχι να βλέπει κινούμενα σχέδια.

Παρά το γεγονός ότι είναι ελεύθερη, η εντυπωσιακή γυναίκα λέει ότι δεν είναι διατεθειμένη να συμβιβαστεί σε σχέση με τα χαρακτηριστικά που θέλει από τον άντρα των ονείρων της. «Είμαι έτοιμη να νοικοκυρευτώ και να σοβαρευτώ», δηλώνει. «Αλλά πρέπει να είναι αστείος, να έχει καλό γούστο στη μουσική και δικό του εισόδημα. Πρέπει επίσης να είναι πιστός και κάποιος που βλέπει κινούμενα σχέδια».

Μετά την αποκάλυψη της αίτησης, η ξανθιά καλλονή κατακλύστηκε από συμπληρωμένα ερωτηματολόγια από πρόθυμους άνδρες. Ανάμεσά τους ήταν και ένας άνδρας που προσπάθησε να παρακάμψει τις απαιτήσεις, λέγοντας ότι ζει με τους γονείς του και δεν έχει αυτοκίνητο – αλλά έχει δύο σκάφη.

Η Djikmans είναι σήμερα μοντέλο του OnlyFans που μοιράζεται πικάντικο περιεχόμενο με συνδρομητές που πληρώνουν.