Τα πόδια ενός επιβάτη σε πτήση που μυρίζουν άσχημα μπορούν να μετατρέψουν σε εφιάλτη το ταξίδι με αεροπλάνο για τους υπόλοιπους. Ένας επιβάτης λοιπόν αντέδρασε, ρίχνοντας σόδα στα «δύσοσμα πόδια» ενός άλλου επιβάτη όταν αυτά μπήκαν κάτω από το κάθισμά του σε ένα βίντεο στο TikTok που έχει γίνει viral.

Ο χρήστης @danielgreen2426 ανάρτησε το βίντεο με την «εκδίκησή» του αφού παρατήρησε το πόδι του ατόμου ακριβώς από κάτω του. «Γυναίκα στο αεροπλάνο πίσω μου έβαζε συνεχώς τα βρωμερά πόδια της κάτω από μένα», λέει ο Daniel στο βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από 300.000 φορές.

Το πόδι της επιβάτιδας φαίνεται να στριφογυρίζει κάτω από το κάθισμα του Daniel, όπου φαίνεται ένα αθλητικό παπούτσι και μια σακούλα με γλυκά.

Καθώς η γυναίκα συνεχίζει να κουνάει το πόδι της για μερικά δευτερόλεπτα, ο Daniel ρίχνει λίγο αναψυκτικό ακριβώς πάνω στο δάχτυλο του ποδιού της.

Αλλά αυτό δεν φάνηκε να την ενοχλεί, καθώς εξακολουθούσε να έχει τα πόδια της κάτω από το κάθισμα. Εκείνος επέμεινε και «εκείνη τότε σταμάτησε», είπε.

Τα σχόλια ήταν απενεργοποιημένα στο αμφιλεγόμενο βίντεο, αλλά περισσότεροι από 85.000 χρήστες έχουν κάνει like.