Μια γυναίκα έχει γίνει viral στο TikTok, αφού διατηρεί ασυνήθιστα κατοικίδια, καθώς έχει βδέλλες για «καλύτερους φίλους», τις οποίες αφήνει κι όλας να τρέφονται με το αίμα της, ενώ έχει βρει σύντροφο που τις εγκρίνει.

Η 26χρονη Sommer Seeley από το Όρεγκον των ΗΠΑ, διατηρεί πέντε τέτοια σκουλήκια, στα οποία έχει δώσει ονόματα, με το μεγαλύτερο να φτάνει τα 12 εκατοστά και το μικρότερο τα πέντε.

«Έχω τις Bea, Rue, Estelle, Herb και Betty», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι τις αποκαλεί χαϊδευτικά «Golden Girls Crew», σύμφωνα με τη nypost.com.

Η Sommer Seeley

Η Sommer λοιπόν, ανέφερε πως αφήνει τις βδέλλες να ρουφούν το αίμα της, όμως μόνο δύο φορές τον χρόνο, αφού μπορεί να κρέμονται για περίπου μία ή και περισσότερες ώρες πάνω της. Μάλιστα, η σύντροφος της εγκρίνει αυτή την πρακτική, την οποία μερικές φορές εφαρμόζουν μαζί, ενώ κανείς από τον περίγυρο της δεν την επικρίνει.

«Έμεινα έκπληκτη με το πόση ώρα θα κρέμονταν, για περίπου μία ώρα ή περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «αιμορραγείς όταν τις βάζεις πάνω σου, λόγω των αντιπηκτικών στο σάλιο τους, που μπορεί να διαρκέσει για περισσότερες από 10 ώρες».

Ορισμένες από τις βδέλλες της Sommer Seeley

Μάλιστα, έχει αγοράσει ακόμη και ένα κιτ φλεβοτομής, ένα αξεσουάρ για την αιμοληψία, ώστε να μπορεί να ταΐζει τα κατοικίδια της όταν λείπει από το σπίτι. «Με αυτόν τον τρόπο μπορώ να βγάλω το αίμα μου και να το βάλω σε φλούδες λουκάνικων, ώστε να μπορώ να τα ταΐσω όλα χωρίς καμία ταλαιπωρία για τον εαυτό μου», είπε η 26χρονη.

Παρόλα αυτά, στο βίντεο που έχει ανεβάσει στο TikTok κι έχει ξεπεράσει τις 4,6 εκατομμύρια προβολές, αναφέρει πως έχει δεχτεί μια σειρά από επικριτικά σχόλια, γιατί πολλοί βρίσκουν περίεργα τα κατοικίδια της.

Η Sommer Seeley μαζί με τη σύντροφο της, αφήνουν τις βδέλλες να ρουφήξουν το αίμα τους

«Με λένε αηδιαστική και ότι χρειάζομαι ψυχίατρο», είπε και ανέφερε ότι λένε «πως θέλω να βλάψω τον εαυτό μου και πως χρησιμοποιώ τα ζώα ως δικαιολογία».

«Αν σας αρέσουν τα περίεργα κατοικίδια ζώα με χαμηλή συντήρηση και δεν σας πειράζει το αίμα, είναι υπέροχο κατοικίδιο!» είπε η Sommer, αλλά ξεκαθάρισε πως έλαβε άδεια από τον γιατρό για να δίνει το αίμα της στις βδέλλες της και πως σε αντίθετη περίπτωση, κανείς δεν πρέπει να τις ταΐσει από μόνος του, με αυτό τον τρόπο.