Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν ενθαρρύνει μονάχα τους παίκτες της Ρόμα, αλλά απ’ ότι φαίνεται κάνει το ίδιο και με τους οπαδούς. Σε σημείο που ένας εξ αυτών έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του!

Οι «τζαλορόσι» αυτές τις μέρες βρίσκονται για προετοιμασία στην Αλμπουφέιρα του Αλγκάρβε στη νότια Πορτογαλία κι ένας Πορτογάλος οπαδός της Ρόμα συνοδευόμενος από τη μνηστή του επισκέφθηκαν μια από τις προπονήσεις της ομάδας και στο τέλος της θέλησαν να βγουν φωτογραφίες με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο «Special One» αποδέχθηκε το αίτημά τους και με χαρά τους υποδέχθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου προκειμένου να βγουν οι φωτογραφίες. Μάλιστα, ήταν και… βιαστικός. «Είμαστε εντάξει; Τέλεια…», είπε μετά από μερικά κλικ και προσπάθησε να φύγει. Ωστόσο, ο οπαδός της Ρόμα τον σταμάτησε και του έκανε νόημα να περιμένει. Ο Μουρίνιο χωρίς να καταλαβαίνει τί θα ακολουθούσε άρχισε να εκνευρίζεται.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, όμως, αντιλήφθηκε τί επρόκειτο να συμβεί. Ο οπαδός της Ρόμα έπιασε το χέρι της αγαπημένης του, της εξέφρασε την αγάπη του για εκείνη και πόσο καλύτερο άνθρωπο τον κάνει και της είπε για την επιθυμία του να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Έπειτα της έκανε την ερώτηση: «Θες να με παντρευτείς;». Κι ενώ εξελισσόταν η σκηνή, η ομάδα των social media της Ρόμα εστίασε στον Ζοσέ Μουρίνιο προκειμένου να αποτυπώσει τις αντιδράσεις του κι ο Πορτογάλος κόουτς πέρασε σε δευτερόλεπτα από την… γκρίνια στη χαρά.

Στο τέλος η γυναίκα είπε το «ναι» και ο Μουρίνιο μαζί με τους συνεργάτες τους χειροκρότησαν το ζευγάρι, τους έδωσαν συγχαρητήρια και τους ευχήθηκαν τα καλύτερα στη ζωή τους. Το βίντεο φυσικά έγινε viral με τη Ρόμα να χαίρετε για τις… ικανότητες του «Special One» να κάνει τους πάντες να ξεπερνούν τους εαυτούς τους και να αποδίδουν όπως πρέπει σε ό,τι κι αν επιλέξουν.