Ο Πάτρικ Ογκουνσότο μετά τα γήπεδα και το Survivor έγινε πρωταγωνιστής και σε ένα βίντεο ενός sex shop, ενόψει της γιορτής των ερωτευμένων, δηλαδή του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο 38χρονος, πλέον, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έγραψε ιστορία στην Ελλάδα ιδιαίτερα με τη φανέλα του Εργοτέλη διαφημίζει sex shop της Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή, λοιπόν, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου o Πάτρικ Ογκουνσότο με τον δικό του μοναδικό τρόπου που έχουμε αγαπήσει προτρέπει τον κόσμο να κάνει έρωτα και όχι πόλεμο.

Δείτε το βίντεο:

𝚬𝚸𝚾𝚬𝚻𝚨𝚰 𝚮 𝚳𝚬𝚸𝚨 𝚻𝚶𝚼 𝚨𝚪𝚰𝚶𝚼 𝚩𝚨𝚲𝚬𝚴𝚻𝚰𝚴𝚶𝚼❗❗Και ποιός μας επισκέφθηκε στο 𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐁𝐨𝐱; Ο αγαπημένος μας 𝐏𝐚𝐭𝐫𝐢𝐜𝐤 𝐎𝐠𝐮𝐧𝐬𝐨𝐭𝐨! Mα, ποτς γκένεν αυτό;;Ήρθε, είδες την τεράστια ποικιλία προιόντων του 𝐒𝐞𝐱 𝐒𝐡𝐨𝐩 μας, πήρε τα δωράκια του 🤩 και ανανεώσαμε ραντεβού για πολύ σύντομα!Και όπως είπε και ο 𝐏𝐚𝐭𝐫𝐢𝐜𝐤, 𝚱𝚨𝚴𝚻𝚬 𝚬𝚸𝛀𝚻𝚨 𝚱𝚨𝚰 𝚶𝚾𝚰 𝚷𝚶𝚲𝚬𝚳𝚶❗Ευχαριστούμε 𝐏𝐚𝐭𝐫𝐢𝐜𝐤! 💘✅Εσείς, επισκεφτείτε μας στον χώρο μας στην Μπότσαρη 𝟏𝟎𝟎, Θεσσαλονίκη, με ωράριο 𝟏𝟎:𝟎𝟎 έως 𝟐𝟐:𝟎𝟎 καθημερινά Δευτέρα έως Σάββατο!✅Και αν είστε μακριά (ή είστε ντροπαλοί/ες…), σας περιμένουμε στο 𝐰𝐞𝐛𝐬𝐢𝐭𝐞 μας το www.sexblue-box.gr όπου θα βρείτε τις καλύτερες τιμές, και την μεγαλύτερη γκάμα αυθεντικών προιόντων!#sexy #kinky #bsdm #sexshoponline #sexshops #sexshopsgreece#valentinesday2022 #ogunsoto

Posted by Sex Shop Blue Box on Thursday, February 10, 2022