Οι επιβάτες μίας πτήσης από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, με προορισμό το Λος Άντζελες, η προγραμματισμένη απογείωσή της οποίας για τις 7.15 π.μ. καθυστέρησε για 30 λεπτά περίπου, παρακολούθησαν με τρόμο δύο άνδρες να παίζουν ξύλο μέσα στην καμπίνα του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Curtis Maurice Clayton από τη Νότια Καρολίνα, εκ των πρωταγωνιστών του σοκαριστικού βίντεο που ακολουθεί, συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον της Ατλάντα για την έναρξη του καβγά.

Ο 30χρονος θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για το σκηνικό βίας καθ’εαυτό και για φθορά δημόσιας περιουσίας, ενώ θα κληθεί να απολογηθεί και ζημιές που φέρεται να προκάλεσε στο περιπολικό των αστυνομικών που κατέφτασαν στο σημείο για να τον θέσουν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με αναφορές ξένων ΜΜΕ, ο άνδρας αυτός τα έβαλε με τον εικονιζόμενο στο βίντεο συνεπιβάτη του, έναν 43χρονο Γερμανό, επειδή ο τελευταίος… χρησιμοποίησε τη θήκη της πλάτης του καθίσματος του 30χρονου… ενοχλώντας τον.

Τους δύο άνδρες χώρισαν σε μερικά δεύτερα, ευτυχώς, οι αεροσυνοδοί και διπλανοί τους επιβάτες. Ακολούθησε η παρέμβαση της αστυνομίας.

Η αεροπορική εταιρεία Delta Air Lines έκανε λόγο για ένα ασυνήθιστο περιστατικό, όμως το συμβάν αυτό, το οποίο έλαβε χώρα τη Δευτέρα, είναι το τελευταίο σε μια ανησυχητική έξαρση βίας η οποία παρεμποδίζει πτήσεις (!) σε όλη τη χώρα.

Είναι χαρακτηριστικό πως κατά τις αεροπορικές αρχές (FAA) των ΗΠΑ, τον Αύγουστο είχε κυρώσει πρόστιμα το ύψος των οποίων ξεπερνούσε το 1 εκατ. δολάρια, για το 2021. Ανέφερε, επίσης, πως οι αναφορές για… απείθαρχους επιβάτες άγγιζαν, έως τότε, τις 4.941.