Οι περισσότεροι την έχουμε συνδυάσει με ένα ζουμερό και απολαυστικό μπέργκερ, ενώ οι νοικοκυρές σίγουρα με τους δύσκολους λεκέδες που αφήνει στα ρούχα.

Η κέτσαπ, ωστόσο, εκτός από γεύση στο hot dog ή το άσπρα μακαρόνια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως «καθαριστικό» και μάλιστα με εκπληκτικά αποτελέσματα. Δεν ενδείκνυται για όλα τα αντικείμενα και τις επιφάνειες, ωστόσο, εκεί που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε θα παρατηρήσετε κι εσείς ότι κάνει θαύματα.

Ο λόγος για τα σκεύη από μπρούντζο ή ασήμι, τα οποία στην κυριολεξία τα κάνει σαν καινούργια. Αν λοιπόν, τα συγκεκριμένα διακοσμητικά ή αντικείμενα καθημερινής χρήσης έχουν μαυρίσει ή δείχνουν θαμπά, λίγη κέτσαπ θα σας φανεί πιο σωτήρια από ποτέ.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε λίγη κέτσαπ σε ένα στεγνό πανί και να περάσετε με αυτό τα «προβληματικά» αντικείμενα. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό και αφήστε τα να στεγνώσουν ή σκουπίστε τα με μία στεγνή πετσέτα. Δεν θα πιστεύετε αυτό που αντικρίζουν τα μάτια σας. Επίσης, την ίδια διαδικασία μπορείτε να ακολουθήσετε και με τα κοσμήματά σας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.