Ήθελε να αγοράσει κολάν για τη σύντροφό του, μπλέχτηκε στον… κόσμο της γυναίκας

Ένας κακόμοιρος άντρας στον λαβύρινθο του γυναικείου shopping


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
20:25
28/02/2018
Ήθελε να αγοράσει κολάν για τη σύντροφό του, μπλέχτηκε στον… κόσμο της γυναίκας
2
loading

Μια κοπέλα έστειλε το αγόρι της στα μαγαζιά να της πάρει ένα απλό κολάν, εκείνος όμως μπερδεύτηκε από τις άπειρες επιλογές και χάθηκε τελικά στους δαιδαλώδεις διαδρόμους της γυναικείας μόδας.

Το πάθημά του, που ξεδιπλώθηκε στα τόσα και τόσα απελπισμένα μηνύματα που της έστειλε, έχει ήδη κερδίσει το ίντερνετ και έγινε viral, μιας και δεν καταλάβαινε την ανάγκη ύπαρξης «οχτώ χιλιάδων διαφορετικών τύπων» κολάν.

Ο άντρας θέλει παντελόνι, παίρνει παντελόνι, για τη γυναίκα ωστόσο τα πράγματα είναι εξόχως διαφορετικά, όπως έμαθε με τον δύσκολο τρόπο ο φουκαράς Tim όταν του ζήτησε η καλή του Taylor Anne να της αγοράσει ένα εφαρμοστό παντελόνι.

Τα μηνύματά του είναι μια μακροσκελής διατριβή για όσα θα χωρίζουν αναγκαστικά τα δύο φύλα. Η Taylor Anne μίλησε μετά σε ειδησεογραφικό site και επιβεβαίωσε πως ο καλός της κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει την αποστολή του. Μετά κόπων και βασάνων φυσικά…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar …???

    Αγαπημένε μου, κάνεις από όσους σε νοιάζονται, δεν μπήκε στο κόπο να σου πει ότι \"τα δικά μας, είναι και υπέρ πολλά μας\" και ότι \"όποιος ξέρει πολλά, κακά ζεί\"?

  2. avatar Takis1234

    Αυτός ο γκασμάς φταίει για όλα και χαλάει την πιάτσα. 1ον φταίει γιατί δέχτηκε να πάει να της το πάρει (αν τον ρώτησε δηλ και δεν τον διέταξε) και 2ον φταίει γιατι δεν της πήρε το πρώτο που είδε. κολάν ζήτησες, κολάν πήρες. Ας ήσουν πιο συγκεκριμένη. Αν δεν σου αρέσει, τρέχα να το αλλάξεις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει