Αυτός ο άνδρας έχει μια μανία και εμμονή με τα ρεκόρ Γκίνες πράγμα που τον οδήγησε σε μια ακόμη ακρότητα.

Πρόσφατα αφαίρεσε όλα τα δόντια του για να χωρέσουν κάτι λιγότερο από 500 καλαμάκια στο στόμα του και ακόμη και 50 αναμμένα κεριά. Ο λόγος για τον Har Parkash Rishi ο οποίος έχει μεταξύ άλλων κάνει και 366 σημαίες τατουάζ στο σώμα του ως μέρος του σόου του. Ο 74χρονος ο οποίος έχει «σπάσει» περισσότερα από 20 ρεκόρ αποκαλεί τον εαυτό του Guinness Rishi. Έκανε το πρώτο του ρεκόρ το 1990 όταν οδήγησε ένα σκούτερ για 1.001 ώρες μαζί με δυο φίλους του. Η αγάπη του για τα ρεκόρ τον οδήγησε σε παράξενες πράξεις συμπεριλαμβανομένου του να παραδώσει μια πίτσα από το Νέο Δελχί της Ινδίας στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ και να φάει ένα μπουκάλι κέτσαπ σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά.

Guinness-Rishi Guinness-Rishi-2 Guinness-Rishi-3

Στα ρεκόρ του μάλιστα έχει εμπλέξει ακόμη και την οικογένειά του όποτε αυτό είναι απαραίτητο για να διακριθεί. Ο Rishi ο οποίος γεννήθηκε στο Νέο Δελχί απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη φήμη όταν ξεπέρασε τα 500 τατουάζ στο σώμα του. Το επάγγελμά του έχει να κάνει με εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων και όπως λέει μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο κατόρθωμά του ήταν να γεμίσει με καλαμάκια το στόμα του. Ο ίδιος δήλωσε στο Reuters: «Εγώ είμαι ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ βάζοντας 496 καλαμάκια στο στόμα μου. Γι’ αυτό το ρεκόρ, επειδή χρειαζόμουν χώρο έπρεπε να αφαιρέσω όλα τα δόντια μου έτσι ώστε να μπορώ να βάλω το ανώτατο όριο με καλαμάκια στο στόμα μου».

Ο 74χρονος τώρα αυξάνει τα τατουάζ στο σώμα του κάνοντας εκτός από σημαίες, διάφορα διάσημα πρόσωπα. Μεταξύ αυτών είναι ο πρωθυπουργός της Ινδίας, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Μαχάτμα Γκάντι.