Ένας άνδρας από τη Φλόριντα έχει φτιάξει μια συλλογή 2.467 αντιτύπων της ταινίας «Τιτανικός» σε βιντεοκασέτες και δεν σκοπεύει να σταματήσει, αν δεν φτάσει το 1 εκατομμύριο.

Ο ίδιος αυτοαποκαλείται JD ή TitanicFan97 στο YouTube και δήλωσε ότι ψάχνει για αντίγραφα VHS της ταινίας του Τζέιμς Κάμερον σε μαγαζιά, υπαίθριες αγορές και οπουδήποτε αλλού μπορεί. Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τού στέλνουν κασέτες από όλο τον κόσμο.

«Δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτήν την ταινία. Όλοι την είχαν, η γιαγιά σου την είχε, η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, όλο και κάποιος στην οικογένειά σου είχε αυτή την ταινία», είπε ο ίδιος στο WFTS-TV.

Ο JD είπε ότι στοχεύει να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο αντίτυπα και να κερδίσει ένα ξεχωριστό παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη συλλογή από ταινίες VHS του Τιτανικού.

«Πηγαίνω για ύπνο σκεπτόμενος τον “Τιτανικό” και ξυπνάω σκεπτόμενος τον “Τιτανικό”», είπε επίσης και πρόσθεσε ότι η συλλογή του δεν σταματάει εκεί, μιας και έχει, επίσης, τη μεγαλύτερη συλλογή στον κόσμο του soundtrack Τιτανικού σε CD.

Η JD ζητά από οποιονδήποτε διαθέτει αντίγραφα VHS του Τιτανικού, που δεν τα έχει, να τα ταχυδρομήσει στην εξής διεύθυνση: P.O. Box 5355 Largo, Fla., 33779.