Όταν η Layla Kelly είδε δύο αστυνομικούς να στέκονται στο κατώφλι του σπιτιού της, αναστατώθηκε. Όπως την ενημέρωσαν, βρίσκονταν εκεί, για να κάνουν μια πολύ σοβαρή συζήτηση. «Ω, Θεέ μου, κάποιος πέθανε», ήταν η πρώτη σκέψη που έκανε η 33χρονη μητέρα από το Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας.

«Άρχισα να πανικοβάλλομαι, νόμιζα ότι σίγουρα είχε συμβεί κάτι φρικτό. Είχαν ένα πολύ αυστηρό βλέμμα στο πρόσωπό τους και μου είπαν ότι έπρεπε να μιλήσουμε για κάτι σοβαρό», είπε στο news.com.au.

Όταν οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι η επίσκεψή τους δεν είχε να κάνει με τον θάνατο κάποιου, η Layla ανακουφίστηκε. Κάνοντας λόγο για παράξενη τροπή, ανέφερε ότι οι αστυνομικοί ήταν εκεί για να μιλήσουν για ένα από τα βίντεό της, που είχε γίνει πρόσφατα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ήμουν τόσο μπερδεμένη, που απλά τους κοίταζα με κενό βλέμμα» εξήγησε.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Οι αστυνομικοί ήταν στην πόρτα μου για ένα βίντεο; Δεν έβγαζε νόημα όλο αυτό. Δεν περίμενα αυτό που θα μου έλεγαν στη συνέχεια».

Οι δύο αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της, για να μιλήσουν για ένα βίντεο που είχε γυρίσει σε ένα κοντινό κατάστημα σιδηρικών εβδομάδες νωρίτερα. Ως δημοφιλής πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό, εξήγησε, χρησιμοποιεί τα social media για προβολές και για να διαφημίσει το προφίλ της στη συνδρομητική ιστοσελίδα περιεχομένου ενηλίκων OnlyFans.

Τα επίμαχα βίντεο

Σε ένα από τα βίντεό της, η ίδια και μια φίλη της φαίνονταν να βγάζουν τα εσώρουχά τους και να τα αφήνουν σε τμήματα του καταστήματος ως «έκπληξη για τους μπαμπάδες» και τους «σκληρά εργαζόμενους οικοδόμους», σύμφωνα με τη New York Post. Σε άλλο είναι μόνη της και κάνει την ίδια κίνηση.

Το βίντεο με τη φίλη της έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 15 εκατομμύρια προβολές. Η ίδια εξήγησε ότι επρόκειτο απλώς για ένα αστείο και διαβεβαίωσε ότι στην πραγματικότητα δεν άφησε κανένα εσώρουχο μέσα στο κατάστημα.

Η Kelly, η οποία κέρδισε τον τίτλο της «Καλύτερης πορνοστάρ της Νέας Ζηλανδίας» για το 2023, λέει επίσης ότι φορούσε κι άλλο εσώρουχο κάτω από αυτό που έβγαλε.

«Μην πιστεύετε όλα όσα βλέπετε στο διαδίκτυο. Επίσης, δεν θα άφηνα τα εσώρουχά μου δωρεάν έτσι» είπε και συνέχισε: «Γυρίσαμε ένα σωρό διαφορετικά βίντεο εκεί. Κανένα μέλος του προσωπικού δεν μας είπε τίποτα. Μόνο όταν βγάλαμε τα παπούτσια μας κάποια στιγμή, μας είπαν ότι πρέπει να τα ξαναφορέσουμε. Κάτι που σεβαστήκαμε».

Η 33χρονη χαρακτήρισε παράξενη τη συζήτηση με την αστυνομία, λέγοντας ότι προσπαθούσε να μη γελάσει.

Χρειάστηκε τελικά να υπογράψει διάφορα έγγραφα, που ανέφεραν ότι θα της επιβληθεί βαρύ πρόστιμο έως και 6.000 δολάρια, αν επισκεφθεί οποιοδήποτε από τα καταστήματα Bunnings στο Wellington τα επόμενα δύο χρόνια. Ωστόσο, δεν της απαγγέλθηκαν κατηγορίες, κάτι για το οποίο είναι ευγνώμων.

Η Kelly ισχυρίζεται ότι έχει βγάλει 196.180 δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες, πουλώντας διαδικτυακό περιεχόμενο για ενήλικες, με τον καλύτερο μήνα να της αποφέρει 29.427 δολάρια.