Η Noel Duan είναι CEO εταιρίας, αλλά πάνω από όλα «επαγγελματίας μητέρα σκύλου» όπως αναφέρει στους λογαριασμούς της στα social media. Κι αυτό σημαίνει πως δεν φείδεται των εξόδων που κάνει για να έχει το κατοικίδιό της μια καλή ζωή. Άλλωστε, όταν η Artemis, όπως ονομάζεται η σκυλίτσα της, έγινε… οικογένειά της σε μια δύσκολη συγκυρία το μοναδικό στήριγμά της.

Η 32χρονη γυναίκα υποστήριξε πως βρήκε την Artemis περπατώντας στους δρόμους του Μαϊάμι των ΗΠΑ. Μόλις είχε απολυθεί. Ζούσε στη Νέα Υόρκη εκείνη την περίοδο και είχε βρεθεί στη Φλόριντα, ενώ προσπαθούσε να βρει τι θα κάνει στη ζωή της. Όπως και το σκυλί της, αναφέρει. Άλλωστε, η Artemis περιφερόταν ως αδέσποτο στους δρόμους. Επτά χρόνια αργότερα «τρέχει» μια εταιρία περιποίησης δέρματος κατοικίδιων στο Λονδίνο και η Artemis ζει «βασιλικά».

Η όχι και τόσο σκυλίσια ζωή της Artemis

Πλέον, η Artemis απολαμβάνει την επιτυχία της «μητέρας» της. Κάνει ιδιωτικά μαθήματα κολύμβησης, πίνει απογευματινό τσάι για σκύλους στο ξενοδοχείο Egerton House στο Λονδίνο και τρώει ειδικά προετοιμασμένα γεύματα από χοιρινό, μπούτι κοτόπουλου, ελάφι ή μοσχάρι, λαχανικά, αχλάδια, μήλα, σπόρους chia και άλλα πολλά. Επιπλέον, το σκυλί είναι κοσμογυρισμένο και έχει πάρα πολλά παιχνίδια και τρία κρεβάτια εκ των οποίων το ένα κόστισε περί τα χίλια ευρώ.

«Ο σκύλος μου κάνει πολύ καλύτερη διατροφή από εμένα και μάλλον θα έπρεπε να τρώω όπως ο σκύλος μου αν θέλω να αποκτήσω το σώμα των ονείρων μου», λέει εκείνη.

Κάνοντας «ταμείο» για το πόσα χρήματα έδωσε στη διάρκεια του 2022 για το σκυλί της, η Noel Duan είπε πως έδωσε περίπου 11.500 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων για ταξίδια στην Σουηδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την… Ελλάδα. Στα social media πολλές φορές έχει δεχθεί αρνητικά σχόλια για την πολυτελή ζωή που κάνει το σκυλί της, σε μια περίοδο που η φτώχεια βασανίζει μεγάλο μέρος του πλανήτη. Η ίδια αναφέρει πως χαίρεται να δίνει χρήματα για την Artemis καθώς της προσφέρει μεγάλη χαρά.

«Όταν οι άνθρωποι με ρωτούν, πού είναι το σπίτι, συχνά σκέφτομαι ότι το σπίτι είναι εκεί που είναι ο σκύλος μου γιατί εκεί νιώθω ασφάλεια. Η Artemis αντιπροσωπεύει πραγματικά το σπίτι μου. Δεν το σκέφτομαι ως βάρος, ή κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσφέρω μια ζωή άνετη και για τις δυο μας», συμπλήρωσε.

«Ήμουν 25 ετών, μόλις είχα χάσει τη δουλειά μου και κοίταξα στα μάτια την Artemis και της είπα: “Ξέρω ότι φοβάσαι, φοβάμαι κι εγώ και θα μάθουμε να είμαστε γενναίοι μαζί”», θυμήθηκε την στιγμή που τη συνάντησε.

Έκτοτε έχουν συμβεί πολλά, λέει η Noel και αποκάλυψε πως η Artemis στην Στοκχόλμη «κοιμήθηκε σε ένα κρεβάτι για σκύλους που ανήκε στη βασίλισσα των Κάτω Χωρών, Βεατρίκη. Απλά σκέφτηκα πόσο παράξενο είναι το γεγονός ότι ο σκύλος μου, που βρέθηκε στους δρόμους του Μαϊάμι, να ζει μια τόσο ωραία ζωή που να κοιμάται σε ένα κρεβάτι που του έχει παραδώσει η βασίλισσα Βεατρίκη».