Μια γυναίκα, της οποίας το αθλητικό σουτιέν με φερμουάρ άνοιξε στο γυμναστήριο, ήρθε αντιμέτωπη με την άγρια ​​κριτική από άνδρες που ισχυρίζονται ότι πρέπει να «φορέσει ρούχα» για να αποφύγει τέτοιου είδους καταστάσεις. Ενώ οι περισσότερες γυναίκες φάνηκε να υποστήριξαν την Καναδή influencer Kylie Thompson που μοιράστηκε ένα βίντεο με το ατύχημά της ενώ εργαζόταν, υπήρχαν άλλοι που ισχυρίστηκαν ότι η Thompson έπρεπε να «φορέσει ρούχα αντί για εσώρουχα» σε δημόσιους χώρους.

Η ατυχής εμπειρία της πυροδότησε έναν «πόλεμο» μεταξύ ανδρών και γυναικών, όταν η Thompson ανέβασε το βίντεο στο TikTok, μεταδίδει η New York Post.

Στο κλιπ, η Thompson φαίνεται να φοράει ένα γκρι σορτς ποδηλάτου με ένα χακί τοπ που διαθέτει φερμουάρ. Παρά το γεγονός ότι το κούμπωμα είναι τελείως κλειστό, το επάνω μέρος ανοίγει καθώς η Thompson ετοιμάζεται να σηκώσει βάρη χρησιμοποιώντας μια μηχανή, ωθώντας την να σφίξει το στήθος της. «”Ξεκλειδώθηκε” ο φόβος για το γυμναστήριο: δυσλειτουργίες της γκαρνταρόμπας», έγραψε ο δημοφιλής χρήστης. Επαίνεσε επίσης το «κούμπωμα στο εσωτερικό» γιατί την προστάτευε από το να εκτεθεί πλήρως, καθώς κρατούσε το πάνω μέρος συγκρατημένο ενώ το μεσαίο άνοιξε.

Το βίντεο της Hompson έγινε viral και ενώ οι γυναίκες μοιράζονταν τις δικές τους ατυχίες με την γκαρνταρόμπα τους στο γυμναστήριο, το αντίθετο φύλο φάνηκε να έχει ελάχιστη συμπάθεια για την κατάστασή της. «Ίσως να φοράτε ρούχα αντί για εσώρουχα. Μακάρι να γεννιόμουν πριν από 2000 χρόνια», έγραψε ένας άντρας. «Γι’ αυτό υπάρχει κάτι που λέγεται μπλούζα για το κοινό», χλεύασε ένας άλλος.

Ένας ιδιαίτερα αγενής άντρας έκανε ακόμη και μια εντελώς απαράδεκτη παρατήρηση σχετικά με το μέγεθος του στήθους της Thompson, ενώ ένας άλλος επισήμανε το ίδιο. Σε πλήρη αντίθεση, οι γυναίκες πλημμύρισαν το βίντεο με μηνύματα υποστήριξης, μοιράζοντας τις δικές τους ιστορίες σχετικά με τις αποτυχίες ρούχων γυμναστικής σε μια προσπάθεια να καθησυχάσουν την Thompson.

«Το σουτιέν μου με φερμουάρ το κάνει αυτό κυριολεκτικά όλη την ώρα», σχολίασε μία. «Είχα αυτήν ακριβώς τη δυσλειτουργία στον διάδρομο πρόσφατα», πρόσθεσε μία άλλη. Όπως δήλωσε κάποια άλλη: «Γι’ αυτό δεν φοράω ποτέ ξανά τα φερμουάρ».

Μια γυναίκα αποκάλυψε ότι είχε μια παρόμοια ατυχία όταν «το σορτς της έσκισε ακριβώς στη μέση». «Ξεκίνησα στο γυμναστήριο και φορούσα λευκά… lol», έγραψε ακόμη μία. Είναι ενδιαφέρον ότι κάποιοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι τα μακριά μαλλιά της Thompson ήταν στην πλάτη της ενώ εκείνη γυμναζόταν, εικάζοντας ότι θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο.

«Είναι τα μαλλιά που με ανησυχούν. Οι άνθρωποι βλέπουν τα β… αρκετά συχνά, αλλά όχι το χτένισμα των ανθρώπων», έγραψε ένας. «Γιατί να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω;! Θα μπορούσε εύκολα να πιαστεί σε οποιοδήποτε μηχάνημα. Επιπλέον, ιδρώνω πολύ αν δεν το δέσω», συμφώνησε μία άλλη.