Η νέα σεζόν του NBA βρίσκεται στη γωνία και καθώς οι ομάδες προετοιμάζονται, οι ομάδες social media των συλλόγων προσφέρουν χιουμοριστικό περιεχόμενο. Εκείνη των Λος Άντζελες Λέικερς ρώτησε ορισμένους παίκτες «ποιο είναι το μεγαλύτερο άγριο ζώο που θα μπορούσαν να νικήσουν αν πάλευαν μαζί του». Οι απαντήσεις ήταν ποικίλες και μάλλον εκτός πραγματικότητας.

Πρώτος στο κλιπ εμφανίζεται ο σέντερ Άνθονι Ντέιβις, ένας θηριώδης άνθρωπος, που είπε: «Αν με δείτε να παλεύω με μια αρκούδα, βοηθήστε την αρκούδα», το οποίο είναι και στίχος από τραγούδι του ράπερ Mystikal. Την ίδια ατάκα είχε χρησιμοποιήσει και ο ηγέτης της ομάδας ΛεΜπρόν Τζέιμς την περασμένη σεζόν όταν οι Λέικερς ξεπέρασαν τους Μέμφις Γκρίζλις στα playoffs.

Επόμενος ήταν ο γκαρντ Όστιν Ριβς που έδωσε μάλλον την πιο… νορμάλ απάντηση. «Εεε, ένα ελάφι», δήλωσε. Ο σέντερ Τζάξον Χέις ήταν πολύ συγκεκριμένος στην απάντησή του: «Έναν αλιγάτορα που να ξεπερνά τα 2,10 μέτρα!». Ο φόργουορντ Τζάρεντ Βάντερμπιλτ, από τη μεριά του, έδωσε κι εναλλακτικές: «Αρκούδα γκρίζλι, λιοντάρι, φάλαινα…».

Τον αλιγάτορα επέλεξε κι ο γκαρντ Γκέιμπ Βίνσεντ κι ο φόργουορντ Ρούι Χατσιμούρα που έχει παρατσούκλι ο «Μαύρος Σαμουράι» τόνισε: «Νομίζω πως μπορώ να παλέψω με μια αρκούδα» και τέλος ο ρούκι Μάξγουελ Λιούις είπε πως θα μπορούσε να νικήσει έναν μεγάλο λευκό καρχαρία.

«Πολλά ψέμματα, παιδιά»

Ωστόσο, το βίντεο αν και χιουμοριστικό έγινε η αφορμή για ορισμένους από τους παίκτες δεν εμφανίζονται σε αυτό να αμφισβητήσουν τους συμπαίκτες τους. «Πολλά ψέμματα λέγονται εδώ παιδιά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο σέντερ Κρις Γουντ στο Instagram.