87
loading

Αόρατες δυνάμεις, υπόγειες στοές, ακόμα πιο υπόγειες λέσχες επιρροής, αλλά και το ίδιο το απόλυτο μεγαλείο του ελληνισμού, τίποτα δεν έχει γλιτώσει από τη συνωμοσιολογική πυρά που καίει ακόμα και τον πιο νουνεχή εγκέφαλο.

Από τις εποχές που οι Έλληνες όργωναν την οικουμένη με τις τριήρεις τους μέχρι τα κουφά και παράλογα του σήμερα, ο συνωμοσιολόγος έχει πάντα τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του παρελθόντος αλλά και την τύχη του έθνους στο μέλλον.

Και βέβαια δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τον ξένο συνάδελφό του, καθώς ως Έλληνες είμαστε αναγκαστικά μπροστάρηδες και εδώ.

Εκεί που το απόκρυφο μπλέκεται λοιπόν με τα πραγματικά γεγονότα και η μεταφυσική έρχεται να καλύψει τις ανεπάρκειες της γνώσης μας, εκεί βρίσκει φως και μπαίνει η συνωμοσιολογική ρητορεία, μην αφήνοντας τίποτα όρθιο στο πέρασμά της.

Ως θεωρία συνωμοσίας καλούμε ένα σενάριο (για αγρίους, συνήθως) που αναλαμβάνει τον άβολο ρόλο να εξηγήσει μια σειρά από γεγονότα κάτω από τον μανδύα της μυστικής και καλά οργανωμένης δράσης μεμονωμένων ανθρώπων ή σκοτεινών συλλογικοτήτων.

Η εναλλακτική αυτή θεώρηση του κόσμου δεν είναι κατ’ ανάγκη γέννημα του συνωμοσιολογικού νου. Συνήθως υπάρχει κάτι, κάτι ανεξήγητο ή ανεπαρκώς τεκμηριωμένο, από το οποίο παίρνει πάσα η πένα του μεταφυσικού μπολιάζοντάς το με μύθους, αναπόδεικτες απαντήσεις ή εντελώς παράλογες ερμηνείες.

Οι θεωρίες συνωμοσίας θα βρουν τελικά λαϊκό έρεισμα και θα ξεπηδήσουν αναβαπτισμένες ως πεποιθήσεις της κοινής γνώμης. Αφού το πιστεύει ο κόσμος, δεν μπορεί, έτσι θα ναι!

Το δικό μας μενού περιλαμβάνει θεωρίες συνωμοσίας αμιγώς ελληνικές, εκεί που η εθνική μεγαλομανία μπλέκεται δηλαδή με το πανταχού παρόν ελληνικό στοιχείο κυοφορώντας σενάρια για πολλά γέλια. Και για κλάματα, καμιά αμφιβολία...

Παντού υπάρχει ένας Έλληνας που δεν θέλουν να ξέρουμε

aepsks5

Ποιοι και γιατί μας κρύβουν το μεγαλείο του ελληνισμού ανά τον κόσμο; Γιατί δεν θέλουν να μάθουμε τη δράση των συμπατριωτών μας στις τέσσερις γωνιές της υφηλίου; Μήπως γιατί μας τρέμουν; Φυσικά και μας φοβούνται, γι’ αυτό και μας κρατούν στην αμάθεια για τους μεγάλους Έλληνες που μεγαλουργούν ή κρύβονται πίσω από μεγάλες προσωπικότητες, μπας και θελήσουμε να τους μιμηθούμε.

Πρέπει να βγαίνουν οι Κινέζοι δηλαδή να μας λένε πως ακόμα και ο ξακουστός πήλινος στρατός του αυτοκράτορα Τσιν Σι Χουάνγκ είναι καμωμένος από χέρια Έλληνα; Αμ τον Σκούρα, το πανίσχυρο μεγαλοαφεντικό του Χόλιγουντ, ποιος τον έχει ακούσει; Ή τον έλληνα πρωθυπουργό του Σιάμ; Για να μη μιλήσουμε για τον τεράστιο έλληνα εξερευνητή που αποθεώθηκε από την οικουμένη ή τον έλληνα δικηγόρο που έσωσε τον Νέλσον Μαντέλα από τη θανατική καταδίκη!

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, μεγάλο Έλληνα θα βρεις από κάτω, έστω κι αν δεν θέλουν κάποιοι να τους ξέρουμε…

Οι μασόνοι κυβερνούν (και) την Ελλάδα

aepsks4

Μασόνοι ή κάποια από τα συνεργαζόμενα παραρτήματά τους απεργάζονται εδώ και καιρό σκοτεινά σχέδια για την καθυπόταξη του έθνους. Η «ελληνική κρίση» είναι ένα πλαστό υποπροϊόν της δράσης τους ώστε να διευκολυνθεί το ανομολόγητο έργο τους μέσα σε μια οικονομία σμπαραλιασμένη και μια κοινωνία σε καθεστώς κατοχής.

Η νεοταξική ελίτ είχε από καιρό στο στόχαστρο την Ελλάδα, ως Δούρειο Ίππο για την κατάρρευση ολόκληρης της Ευρωζώνης και την ανάδειξη της περιβόητης Νέας Τάξης Πραγμάτων κοντολογίς. Όλα από δω θα ξεκινήσουν κι όλα εδώ θα καταλήξουν, μιας και η χώρα μας είναι το Άγιο Δισκοπότηρο για κάθε συνωμοσιολογική σέχτα και αποκρυφιστική εταιρία.

Οι μασόνοι έπαιζαν εξάλλου μπάλα ανενόχλητοι στο ελληνικό έδαφος εδώ και αιώνες. Μασόνοι δεν ήταν από τους οπλαρχηγούς του 1821, τους Φιλικούς και τον Καποδίστρια μέχρι τόσους και τόσους βασιλείς, πρίγκιπες, πρωθυπουργούς, πατριάρχες, αρχιεπίσκοπους, υπουργούς, στρατιωτικούς, καθηγητές, τραπεζίτες, βιομηχάνους, διπλωμάτες, ποιητές και τόσους ακόμα επιφανείς Έλληνες που διαμόρφωσαν με τη δράση τους την ιστορία της νεότερης Ελλάδας;

Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ δεν σπεύδουν εξάλλου να υποβάλουν τα σέβη τους όλοι όσοι ασκούν οικονομική πολιτική στην Ελλάδα; Από υπουργοί Οικονομικών μέχρι και μυστικοσύμβουλοι υπουργείων;

Μας ψεκάζουν

aepsks9

Η ελληνική κοινωνία ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια και από αέρος! Οι αεροψεκασμοί έχουν φτάσει ακόμα και στο Κοινοβούλιο, μιας και πρόκειται για θέμα εξόχως εθνικό. Και κοινωνικό αναμφίβολα, μιας και ένας στους τρεις Έλληνες εμφανίζεται να το πιστεύει. Άσπρες γραμμές πίσω από αεροπλάνα, περίεργα ιερογλυφικά στον ουρανό και άλλα τέτοια κουφά λαμβάνουν χώρα στον ελληνικό αέρα με εμφανή σκοπό να καθυποτάξουν τους Έλληνες και να ελέγξουν τις συνειδήσεις τους.

Οι αεροψεκασμοί (τα διαβόητα από τη συνωμοσιολογική βιβλιογραφία chemtrails) γίνονται από στρατιωτικά και εμπορικά αεροπλάνα εξίσου, καθώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν φείδεται εξόδων για να επηρεάσει το αλάνθαστο ένστικτο του λαού μας. Αεροπλάνα ψεκάζουν σωματίδια, βάριο, αλουμίνιο ή υδράργυρο, όπως πληροφορούμαστε από τα κατατοπιστικά blogs, πάνω από τα κεφάλια μας, όντας προφανώς στο κόλπο οι προδοτικές κυβερνήσεις και τα τσιράκια τους.

Μας εκφυλίζουν ως λαό έναν αεροψεκασμό τη φορά…

Ο Οδυσσέας περιπλανήθηκε στην Αμερική

aepsks1

Γιατί νομίζετε ότι έκανε δέκα ολόκληρα χρόνια για να επιστρέψει από την Τροία στην Ιθάκη; Ώρα για τη μεγάλη αλήθεια λοιπόν: ο πολυμήχανος Οδυσσέας και το ατρόμητο πλήρωμά του βγήκαν από τις Ηράκλειες Στήλες, δάμασαν τον ανεξερεύνητο Ατλαντικό Ωκεανό και κατέπλευσαν στη Νότια Αμερική! Ο ομηρικός στίχος της «Οδύσσειας» για τον ουρανό που άλλαξε θέση ερμηνεύεται -συνωμοσιολογικά- ως αλλαγή θέσης των πλοηγών άστρων, αλλαγή ημισφαιρίου με λίγα λόγια, γεγονός που ισοδυναμεί αυτόματα με το ταξίδι του Οδυσσέα στην Αμερική. Κι εκεί που ο Κολόμβος φιγουράρει ως ο θαλασσοπόρος που ανακάλυψε τον Νέο Κόσμο, ήταν τελικά και πάλι Έλληνας (και μάλιστα χιλιάδες χρόνια πριν) που έκανε το πρώτο υπερατλαντικό ταξίδι της Ιστορίας.

Χωρίς να είναι φυσικά ο μόνος, καθώς αρχαίοι έλληνες περιηγητές, εξερευνητές και θαλασσοπόροι είχαν οργώσει τα παντελώς άγνωστα νερά ή εδάφη του πλανήτη Γη.

Η υπόγεια Αθήνα και τα μυστήρια της Πεντέλης

aepsks13

Οι περίφημες υπόγειες στοές της Αθήνας είναι αχανείς και φυσικά μυστικές. Αυτός που ξέρει να πλοηγηθεί εντός τους, εξασφαλίζοντας στρατιωτική άδεια πάντα, βρίσκει εύκολα τις εισόδους της «κούφιας Γης», τους μυστηριώδεις «Υποχθόνιους» που ζουν κάτω από τα πόδια μας και τις σκοτεινές αδελφότητες φυσικά που ξημεροβραδιάζονται στα ανήλιαγα αυτά περάσματα. Μιλάμε για απέραντα συμπλέγματα στοών που εκτείνονται ολόγυρα, μέχρι και το «μυημένο ιερατείο» που προσπαθεί να μας αποκρύψει την ύπαρξή τους.

Καλπάζουσα φαντασία, ακόρεστη δίψα για επινόηση «μυστηρίων» ή άλλο ένα εξαίσιο δείγμα θεωριών συνωμοσίας; Οι υπόγειες στοές της Αθήνας έχουν κακοποιηθεί όσο λίγα αντικείμενα έρευνας στην Ελλάδα. Όπως μαθαίνει ο εμβρόντητος αναγνώστης αν ψάξει εκεί που λένε κάποιοι ότι ξέρουν, μπορείς λέει να πας μια βόλτα από την Πάρνηθα ως το Σούνιο και κατόπιν πίσω στο Σύνταγμα όχι βέβαια πάνω από τη γη, αλλά υπογείως! Η Πεντέλη είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στον ελλαδικό χώρο. Όλα τα παράδοξα στο αττικό αυτό βουνό συμβαίνουν. Από περίεργα φώτα και αναίτιους ήχους μέχρι και το πασίγνωστο φαινόμενο του αυτοκινήτου που αντί να κατρακυλά λόγω της κλίσης στο βουνό, ανεβαίνει στην πλαγιά λόγω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων!

Και βέβαια ας μην ξεχνάμε και τους Βριλ, τον λαό που ο αρχαίος θρύλος ήθελε να ζει κάτω από τους πρόποδες της Πεντέλης και οι σημερινοί αποκρυφιστές διατείνονται ότι πράγματι ζουν ακόμα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Αν λάβουμε μάλιστα υπόψη μας και τη θεωρία της «κούφιας Γης», μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε γιατί ο λήσταρχος Νταβέλης είχε διαλέξει τη συγκεκριμένη σπηλιά για κρυψώνα του. Αναρίθμητα υπόγεια περάσματα συνδέουν το σπήλαιο με κάθε πιθανό και απίθανο μέρος της Αθήνας (μέχρι και στο σπίτι της δούκισσας της Πλακεντίας είχε πρόσβαση ο αρχιληστής), ενώ είναι και οι απόκοσμες δυνάμεις που δίνουν το κατιτίς παραπάνω στην ιστορία. Γιατί νομίζετε έχει τσιμεντώσει ο ελληνικός στρατός τις μυστικές εισόδους;

Ποιος έκαψε την Ελλάδα το 2007;

aepsks3

Εδώ μπλέκεται ένα ιδιαιτέρως σοβαρό θέμα της εσωτερικής σκηνής με τον αναπόδεικτο συνωμοσιολογικό μύθο δημιουργώντας ένα μείγμα το λιγότερο… εμπρηστικό. Το καλοκαίρι του 2007 κάηκε κυριολεκτικά η Ελλάδα και κάποιοι μίλησαν από την πρώτη στιγμή για απόπειρα αποσταθεροποίησης του πολιτικού κόσμου, θέλοντας να γονατίσουν την κυβέρνηση Καραμανλή.

Η μεγαλύτερη ίσως φυσική καταστροφή που γνώρισε η χώρα μας τα τελευταία χρόνια με πυρκαγιές σε Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία και παντού σχεδόν στην Πελοπόννησο (αλλά και την Αττική, την Εύβοια και τη Φθιώτιδα) άφησε κάρβουνο τη μισή Ελλάδα, στερώντας βιος, σπίτια και ανθρώπινες ζωές. Εκείνο τον Αύγουστο ο Καραμανλής είχε προκηρύξει πρόωρες εκλογές, κι έτσι ήδη από την πρώτη στιγμή τόσο η κυβέρνηση όσο και η αντιπολίτευση είχαν υπαινιχθεί ένα οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών με ρητούς στόχους.

Από δω ακριβώς ξεκινά η θεωρία συνομωσίας, αναφορικά με το ποιος και το γιατί έπληξε την Ελλάδα. Ήταν οι Αμερικανοί; Τούρκοι πράκτορες; Ακόμα και για φανατικούς Κοσοβάρους είχε γίνει λόγος, αλλά και για την πανταχού παρούσα Νέα Τάξη Πραγμάτων φυσικά, που έφερε τον τρομοκρατικό πόλεμο στην καρδιά της Ελλάδας. Ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση ή μήπως να πλήξουν τον τουρισμό μας;

Όταν μάλιστα η ΕΠΟ ανέβαλε την έναρξη του πρωταθλήματος, οι συνωμοσιολόγοι ήταν πια πεπεισμένοι ότι κάτι χοντρό συνέβαινε, από αυτά που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε ως μικρή χώρα που τα βάζει με τα θηρία…

Όλες οι πυραμίδες του κόσμου είναι ελληνικές

aepsks11

Είναι ποτέ δυνατόν Αιγύπτιοι και Μάγια να έφτιαξαν τέτοια κολοσσιαία οικοδομήματα χωρίς ελληνική βοήθεια; Πώς ανέπτυξαν αρχιτεκτονική γνώση χωρίς τα ελληνικά μαθηματικά; Για να τελειώνουμε λοιπόν μια και καλή, όλες μα όλες οι πυραμίδες είναι ελληνικής προέλευσης, αφού το είδος του αρχιτεκτονικού αυτού οικοδομήματος πρωτοκαθιερώθηκε από Έλληνες στην Ελλάδα.

Οι πυραμίδες της οικουμένης ακολουθούν μια «ελληνική οδηγία» στο χτίσιμό τους, για να μη μιλήσουμε για τα καθαρά ελληνικά σύμβολα και γράμματα που τεχνηέντως σκάλισαν οι (έλληνες) αρχιτέκτονες για να τονίσουν τους δεσμούς με τη μητέρα Ελλάδα. Μαιάνδρους δεν βλέπουμε στις πυραμίδες των Μάγια; Ε, ελληνικές είναι λοιπόν...

Ποιος ήταν άραγε πίσω από τη «17 Νοέμβρη»

aepsks7

Με το που έσκασε η βόμβα στα χέρια του Σάββα Ξηρού και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας της τρομοκρατικής οργάνωσης, όλα τα συνωσιολογικά σενάρια του παρελθόντος αναδύθηκαν εν μία νυκτί. Η εξάρθρωση της μακροβιότερης τρομοκρατικής οργάνωσης της χώρας συνοδεύτηκε απαρέγκλιτα από τα μυστικά αρχεία που είχαν στα χέρια τους μυστήριες οργανώσεις και αμφιβόλου αξιοπιστίας μελετητές και υποδείκνυαν σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με την οργάνωση, την ίδια ώρα που «εγκέφαλος» της 17Ν δεν ήταν άλλος από τον γνωστό συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό!

Τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν και φήμες κυκλοφορούσαν ευρέως ότι ο Βασιλικός συνελήφθη στο Στρασβούργο, το Παρίσι ή τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο συγγραφέας ήταν στο Παρίσι κάνοντας ανενόχλητος τη δουλειά του στην UNESCO. Και βέβαια μέχρι και μερικούς μήνες πριν από την εξάρθρωση του βασικού πυρήνα της «17 Νοέμβρη», αμερικανοί αξιωματούχοι φέρονταν να ισχυρίζονται (σε απόρρητες εκθέσεις και εμπιστευτικά τηλεγραφήματα πάντα) ότι οι τρομοκράτες καθοδηγούνταν από ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι και ο Ανδρέας Παπανδρέου θεωρούνταν καθοδηγητής τους!

Κάποιος απεργάζεται την καταστροφή του ελληνικού πολιτισμού

aepsks10

Ποιος φοβάται άραγε την Αμφίπολη και τα μυστικά της; Η πολιτική εκμετάλλευση των ανασκαφών είναι ένα αγαπημένο θέμα της πρόσφατης ελληνικής συνωμοσιολογίας, η οποία επιμένει πως οι αρχαιολόγοι σκοπίμως προκαλούν σύγχυση υποκύπτοντας στα συμφέροντα κάποιων κύκλων, έτσι αόριστα.

Την ίδια στιγμή, ο ελληνικός πολιτισμός, τα ήθη και τα έθιμά μας βάλλονται από τις προσφυγικές ροές και τα μεταναστευτικά κύματα, τα οποία δεν είναι φυσικά υποπροϊόντα της Ιστορίας αλλά ρητή απόφαση κάποιων να καταστρέψουν τα ιερά και όσια της πατρίδας μας. Οι ξένοι δεν θέλουν να εξυψώνεται η ελληνική ιστορία και ο σπουδαίος πολιτισμός μας, επιστρατεύοντας ξεπουλημένους αρχαιολόγους και αναθεωρητές ιστορικούς, αλλά και ομιχλώδεις επιταγές των Ευρωπαίων. Κι όλα αυτά για να μας κρατήσουν δέσμιους της σύγχρονης μοίρας μας, μιας μοίρας που εξυφαίνεται στους μυστικούς αργαλειούς νεοταξικών λόμπι και Στοών…

Η ελληνική γλώσσα και η απάτη του φοινικικού αλφάβητου

aepsks12

Πώς γίνεται η ελληνική γλώσσα, η κοιτίδα του πνεύματος και των επιστημών, η κορωνίδα του Λόγου, η μητέρα των πάντων, να προήλθε από άλλους λαούς; Κι όλες αυτές οι «ιστορικές ανακρίβειες» που μας μάθαιναν στο σχολείο ότι οι Έλληνες πήραν το αλφάβητο από τους Φοίνικες δεν αντέχουν στην κριτική της σοβαρής συνωμοσιολογικής θεωρίας ούτε στιγμή.

Γιατί ο συνωμοσιολόγος θα σου αραδιάσει ατράνταχτα επιχειρήματα της «απόκρυφης αρχαιολογίας», αυτά που δεν μας λέει το καθεστωτικό σύστημα, και θα ανακαλύψει ιστορικά ντοκουμέντα και μαθηματικές εξισώσεις που αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι Έλληνες δεν πήραν τίποτα και από κανέναν! Έτσι λοιπόν το ελληνικό αλφάβητο δεν προήλθε από το φοινικικό, το οποίο όχι μόνο δεν είναι αλφάβητο, αλλά είναι και μια πολύ πιο ατελής γραφή από τις ελληνικές Γραμμικές Α και Β.

Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας καθ’ εκάστην

aepsks8

Τα θερμά επεισόδια στο Αιγαίο, οι καθημερινές παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας, οι μακροχρόνιες τουρκικές βλέψεις και η εξαγόμενη επιθετικότητα των γειτόνων δεν είναι κατά κανέναν τρόπο ούτε νέα ιστορία ούτε και συνομωσιολογικός μύθος. Είναι η «μετάφρασή» τους αυτή που εγείρει θεματάκια, καθώς αν πιστέψουμε σε πρωτοσέλιδα συγκεκριμένων εφημερίδων και αντίστοιχων blogs και sites, τότε ο πόλεμος με τη γείτονα είναι να συμβεί κάθε βδομάδα.

Η πολεμική ρητορική του Ερντογάν και τα ανθελληνικά δημοσιεύματα της Τουρκίας ερμηνεύονται κάπως αλλιώς στη ματιά του αποκρυφιστή, καθώς συνδέονται με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή και τον οικονομικό πόλεμο ευρωπαϊκού Βορρά-Νότου, συνθέτοντας έναν αχταρμά για γερούς λύτες. Σε λίγες εβδομάδες ή μήνες η Ευρωζώνη δεν θα υπάρχει, μας κατατοπίζουν οι συνωμοσιολόγοι, και η Ελλάδα θα είναι βορά στις αδηφάγες ορέξεις του γείτονα. Άλλαξε μάλιστα τον Τούρκο με τον Αλβανό ή τον Σκοπιανό και έχεις στα χέρια σου ένα καλό μέρος της σύγχρονης ελληνικής συνωμοσιολογίας. Έτσι απλά!

Η οικονομική κατάρρευσή μας είναι εξάλλου πλαστή, για να μείνουμε χωρίς συμμάχους. Σμπαράλιασμα της χώρας και ένας πόλεμος με την Τουρκία θα προωθήσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων γρηγορότερα και από όσο θα ονειρεύονταν η Τριμελής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και ο παγκόσμιος ελευθεροτεκτονισμός μαζί. Η παγκόσμια κυβέρνηση της διαβολικής ελίτ θα έρθει με την αμέριστη συμπαράσταση της ημισελήνου…

Εκτός συναγωνισμού: Ο εξωγήινος του Roswell ήταν Έλληνας

aepsks2

Τα ΟΥΦΟ είναι οι πρόγονοί μας και οι συνωμοσιολόγοι έχουν αδιάσειστα ντοκουμέντα γι' αυτό. Η περιβόητη Ομάδα Έψιλον τοποθετεί μάλιστα την προέλευση των Ελλήνων στον Σείριο (ή τον Γαλαξία της Ανδρομέδας τέλος πάντων), κι έτσι έχουμε ισχυρούς δεσμούς με το Υπερπέραν, αλλά και τόνους απόκρυφης -και ανώτερης φυσικά- αρχαιοελληνικής εξωγήινης τεχνολογίας, σαν αυτή που πουλούσε ο Σώρρας στη NASA.

Αν οι εξωγήινοι Έλληνες κατέβηκαν λοιπόν στη Γη στα αρχαία χρόνια και εξαπλώθηκαν σε όλη την πλάση, διαδίδοντας τη γνώση τους στα πέρατα του κόσμου, η απόδειξη ήρθε από σπόντα στο διαβόητο Ρόζγουελ των ΗΠΑ, όταν κομμάτι υποτίθεται από τα συντρίμμια του εξωγήινου σκάφους που κατέπεσε στο αμερικανικό έδαφος έγραφε στα ελληνικά τη λέξη «Ελευθερία» (αν και κάπως ανορθόγραφα είναι η αλήθεια: «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ»).

Ατράνταχτη απόδειξη ότι οι Έλληνες κατάγονται από τον πλανήτη «Ε» και είναι ο λαός του ηλίου δηλαδή. Αν κι εδώ μιλάμε για τη συνωμοσία της συνωμοσίας, με το «απόκρυφο» δυστύχημα του εξωγήινου να διανθίζεται με λογής ελληνικά καλλωπιστικά στοιχεία…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΟ NEWSBEAST.GR

87
σχόλια
 1. avatar Gavrillos

  The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East."

  (As reported in the popular Greek magazine, Oikonomikos Tachydromos on 14 Aug. l997, Henry Kissinger, while addressing a group of Washington, D.C. businessmen in Sept.1974)

  ...No... No Conspiracy Here... Move on SHEEP.

 2. avatar tzafar1

  Για τη θεωρία συνωμοσίας περί μεγάλων κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ελλάδα, δε μας λέει τίποτα ο και καλά "ψαγμένος" και επί παραγγελία αφηγητής. Όλοι γέλαγαν με αυτούς που υποστήριζαν την ύπαρξή τους, μέχρι που άρχισαν να πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ για να καλυφθεί το δυσβάστακτο δημοσιονομικό χρέος που εντελώς "συμπτωματικά" δημιουργήθηκε, από ΑΦΕΡΕΓΓΥΑ δάνεια που ουσιαστικά μας χάριζαν οι ενεργειακά στερημένοι εταίροι μας...

 3. avatar spΟsoripS

  Εξαιρετικό άρθρο. Να πω ένα μπράβο στον αρθρογράφο για το ύφος του, τέτοια αντιμετώπιση αξίζουν οι συνωμοσιολόγοι που με θράσος απαιτούν σοβαρό διάλογο στις ασυναρτησίες που εκτοξεύουν. Και μια συμβουλή: Μην χάνετε τον χρόνο σας μαζί τους, τα κενά που έχουν στη Φυσική ή στην Ιστορία δεν πρόκειται να καλυφθούν σε 2 ώρες συζήτησης. Χλεύη μόνο και προχωράμε παρακάτω...

  1. avatar ΕΛΛΗΝ.

   ΝΑΙ ΝΑΙ, ΜΑΛΙΣΤΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗΣ (Nors Sigurd Josephson) ;;; ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ. ΕΣΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΑ.

   1. avatar spΟsoripS

    Έχεις απόλυτο δίκιο ΕΛΛΗΝ. Γεια σου τώρα παλικάρι μου.

    1. avatar ΕΛΛΗΝ.

     ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ: "ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ; ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ!!" ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ YUNNAN ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ YUNNANISTAN ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΤΟ GOOGLE. ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΙΩΝΝΕΣ = ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΚΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΤΡΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ, ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ! ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

 4. avatar ΕΛΛΗΝ.

  ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΔΩ ΞΕΝΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑΣ (ΝΗΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΧΙΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ! ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ. http://ellinikahoaxes.gr/2016/06/25/chile-descedants-of-spartans-myth/

  1. avatar nfs

   ρε λεβεντη , το λινκ που βαζεις καταρριπτει την θεωρία σου 🙂

  2. avatar ΕΛΛΗΝ.

   ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΡΥΦΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗ ΦΙΛΕΛΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ!

   1. avatar spΟsoripS

    Χαχαχαχ ήθελα να σου γράψω ότι το άρθρο που ο ίδιος παρέθεσες αναιρεί τις αρλούμπες σου αλλά λεώ άσε τον μωρέ, κρίμα είναι να του το χαλάσω.

  3. avatar loukas 2017

   Hoax σημαίνει ψεύτικη είδηση οπότε το site που δίνεις είναι troll

 5. avatar ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ LIVE …..

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!! ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!! (ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ 5ο ΚΑΙ ΤΟ 6ο ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ)
  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! (ΘΑ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕΙ Ο ΜΕΤΡ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ALEXIS Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΣΚΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ) ........ ΑΝΑΧΩΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΟΜΑΔΑ .... ΕΨΙΛΟΝ (ΝΑ ΝΤΥΘΩ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ; ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ ; ΝΑ ΝΤΥΘΩ ΚΟΜΑΝΤΟ ; ΟΥΚ ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ..... ΚΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ..... ΠΙΑΣΕ 4 ΔΙΠΛΑ ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .......

 6. avatar Άγγελος sak

  Newsbeast,με το συμπάθειο,ενώ ο αρθρογράφος έχει βάλει την σωστή θεματολογία-και υπάρχουν οι γερές αποδείξεις-ο τρόπος γραφής του,της διακωμώδησης είναι Κακός. Ναι,έχουμε υποστεί στα χρόνια του νεώτερου Ελληνισμού υπόγειες επιθέσεις,με εχθρούς που κρυφά ή φανερά βυσσοδομούν εναντίον μας,με "Έλληνες τρομερούς Ηγέτες" που απλά αποβιομηχάνισαν την Ελλάδα μας!!Ναι,έφτιαξαν μια Ελλάδα αποβιομηχανισμενη,καταχρεωμενη και Αριστερή.Έτσι πια πάμε Χαμένοι. Επίσης σε αυτά φταίνε και οι εκπαιδευτικοί,συγγραφείς,διαμορφωτές της Κοινής Γνώμης˙δεν είναι κάτι φτηνό ότι δυστυχώς τα συνηθισμένα βιβλία "ιστορίας" δεν μας εξηγούν,ούτε κατά 2%,πως βρεθήκαμε σε αυτό το χάλι.
  Για την ιστορία,οι ιδρυτές,ευτυχώς μας,του Ευρωσκεπτικισμου είναι ο Ναιγκελ Φαρατζ και Γιώργος Καρατζαφέρης.

  1. avatar Jeffrey

   Η συνωμοσιολογία υπήρχε πάντοτε στην Ελλάδα και είναι ο τρόπος για να αποποιηθούμε τις δικές μας ευθύνες, για τα χάλια μας Πατσιαλής φταίγαν Πότε εμείς

 7. avatar Stateless

  Τέρας, την επόμενη βδομάδα κάνε ένα ανυπόγρσγο αφιέρωμα ακριβώς το αντίθετο από αυτό. Όχι για κανένα άλλο λόγο, μόνο και μόνο για να δούμε τι θα πουν οι ουγκανοι για το ανυπογραφο του άρθρου!

 8. avatar Takis_0731

  Το άρθρο αυτό δείχνει ότι το ελληνικό μυαλό θέλει αναβάθμιση. Πάντα έτσι ήμασταν και δυστυχώς έτσι μείναμε....

 9. avatar mica76

  Είναι αρκετά ειρωνικό το ύφος του άρθρου. Αυτό λέγεται δημοσιογραφία; Το έχετε σπουδάσει το αντικείμενο;

  1. avatar Άγγελος sak

   Τι σωστά το έθεσες.Μπράβο Χριστιανε.

 10. avatar loukas 2017

  Οταν μετά από περίπου διακόσια χρόνια ως κράτος έχεις καταντήσει περίγελος των άλλων κρατών θα πρέπει είτε να αποδείξεις ότι η ανικανότητα σου οφείλεται σε ψεκασμούς και άλλα ευτράπελα είτε να βασιστείς σε φανταστικά επιτεύγματα (ανακάλυψη Αμερικής και άλλες βλακείες). Οσο για το αλφάβητο αναμφισβήτητα το έχουμε πάρει από τους Φοίνικες είτε μας αρέσει είτε όχι

  1. avatar Αγγελος Sak

   Ισως σε στενοχωρέσω καλό μου,διότι υπάρχουν σοβαρές φορές που η επίκληση της "ανικανότητας" είναι Σαφώς Φαιδρή κι όχι το ξεσκέπασμα μιας Αποσιωπημένης Πτυχής της Ιστορίας,ή αν θέλης Συνωμοσίας.>Τι νοιώθει άραγε ο μέσος Ρώσος για τα φερσίματα του ΝΑΤΟ πρός την Ρωσία; Ποιός άραγε άναψε την Φωτιά στην πλατεία Μεϊντάν του Κιέβου,διχοτομώντας όλη την Ουκρανία;Μα CIA και NATO. Η οργάνωση Ergenekon στην Τουρκία,Βαριοπούλα ;
   Με το συμπάθειο:Αυτή η [...] θεωρία περί "φοινικικού αλφαβήτου" αδυνατεί να μας εξηγούσε το πως γιατί έφτασαν τα Ομηρικά έπη ,Ακέραια/Αναλλοίωτα στο επιτελείο του Πεισιστράτου!

  2. avatar Ellraiser

   Ψαξε το. Εμεινες σε πολυ παλιες μελετες και αναζητησεις.
   Εχει βρεθει Ελληνικη γραφη 8χιλ. ετων πολυ πριν απο τους Φοινικες.
   Επισης να συμπληρωσω οτι τα Αιγυπτιακα ιερογλυφικα μεταφραστικαν με βαση Ελληνικων επιγραφων της εποχης.

   1. avatar loukas 2017

    Διάβασε τι γράφει ο καθηγητής Μπαμπινιώτης (δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να αμφισβητήσει τις γνώσεις του)

    "Οι Έλληνες, γύρω στον 10ο π.χ. αιώνα, παίρνουν από τους Φοίνικες αυτή την (οικονομικώτερη της συλλαβογραφικής) συμφωνογραφική γραφή"
    http://www.tovima.gr/opinions/useropinions/article/?aid=709737

    Αλλά άλλη μια απόδειξη είναι ότι κάθε γράμμα του φοινικικού αλφαβήτου σημαίνει κάτι (σε αντίθεση με τα ελληνικά) π.χ τα αλεφ σημαίνει βόδι. το μπετ σπίτι κα

 11. avatar Anonymous

  Αυτό που αναφέρεται από τον κύριο ΚΑΝΕΝΑ (ανυπόγραφο το άρθρο) για το αλφάβητο, δείχνει πόσο λίγο ασχοληθήκατε κύριε ΚΑΝΕΙΣ με το θέμα. Απλώς θέλατε να κοροϊδέψετε χωρίς καν να βρείτε τουλάχιστον τί λένε αυτοί που θέλετε να κοροϊδέψετε.
  Ας πηγαίνατε τουλάχιστον μια βόλτα από το Επιγραφικό Μουσείο της Αθήνας για να δείτε τί είναι το φοινικικό αλφάβητο και να σας εξηγήσουν εκεί οι άνθρωποι για να μην γελοιοποιείστε κιόλας με αυτά που γράφετε.

 12. avatar ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

  Ποιός υπογράφει το άρθρο, παρακαλώ;

 13. avatar Μπάμπης Ντίρλας

  Όντως απαράδεχτο άρθρο. Είναι γνωστότατο παγκοσμίως ότι οι έλιεν στο Ρόσγουελ ήταν Έλληνες. Το στήθος φλοκάτη με τη χρυσή καδένα σε σχήμα μαίανδρου που φαίνονται να έχουν σε όλες τις φωτό είναι αδιάσειστες αποδείξεις.
  Εξάλλου και η ιστορική συνέχεια των πυραμίδων είναι αποδεδειγμένη. Πυραμίδες Αιγύπτου - Μπιραμίδες Εξαρχείων. Δε θα μας τα κλέψουν όλα οι Σκοπιανοί!
  Για δέστε και στην Αουστράλια που κάνουν τοιχογραφίες με τις παλάμες τους. Μούτζες δίνουν. Και η μούτζα είναι καθαρά Ελληνική χειρονομία. Άρα οι Έλληνες ανακάλυψαν πρώτοι την Αουστράλια που το όνομά της βγαίνει απ τα στραγάλια που τρώγανε οι Έλληνες ναυτικοί όταν ταξιδεύανε για εκεί. Το γράφει και ο Πλούταρχος άλλωστε. Τι Αμέρικα κι αηδίες. Αουστράλια λέμε! Για προσέχτε λίγο τι λέτε γιατί κάνετε τραγικά λάθη.
  Μόνο ψεκασμένοι μασόνοι και πράκτορες του Σόρος διαψεύδουν τέτοια ιστορικά γεγονότα.
  Αμόρφωτοι, ε αμόρφωτοι Συριζαίοι

 14. avatar Ellraiser

  Οπως και να το κανης και οση ελαφροτητα και να βαλης οι αληθειες παραμενουν.
  Η Ελλαδα αλλαξε την παγκοσμια ιστορια στις Θερμοπυλες (και πολλες αλλες περιπτωσεις).
  Εδωσε την δυνατοτητα στο κοσμο να φυγη απο τους λαρυγκισμους, να μαθει να μετραει, να μπει σε σπιτια, να κανη υδραγωγεια και αποχευτευσεις.
  Ειναι η μονη παγκοσμια γλωσσα που κυριολεκτει αλλα και γεννα νεες λεξεις (προσοχη οχι συναθροιζει).
  Ειναι η μονη υποψηφια γλωσσα για τις εντολες των λειτουργικων των υπερυπολογιστων του μελλοντος λογω αδυναμιας των αλλων (ειδικα της απολυτα φτωχης αγγλικης).
  Πατροτητα.Αστροφυσικη ελληνικες ονομασιες και μελετες.
  Πατροτητα.Ιατρικη ελληνικες ονομασιες (επιβαλετε σε σοβαρο ξενο ιατρο να μαθει ελληνικα).
  Η Ελλαδα εμαθε το κοσμο να πεταει, να ταξιδευει, να εξευρευνει.
  Ενας λαος απο τους αρχαιοτερους του πλανητη βαλθηκε να εξοντωθει απο σκοτεινες πολιτικες και μη δυναμεις ανα την υφηλιο.
  Φοβος? Ζηλεια? ανασφαλεια? Μισος? κλπ. ποιος να ξερει αραγε τι νιωθουν οι εχθροι.
  Εχω μια υποψια οτι μολις σβηση ο Ελληνικος πολιτισμος θα κατασταφει και ο πλανητης (οχι δεν βλεπω πολλες ταινιες).

 15. avatar Theofrastos

  Συγχαρητηρια για το αρθρο. Πιστευω πως θιγει ενα θεμα που εξηγει αν το καλοσκεφτεις τα χαλια αυτου του τοπου. Παντα καποιος αλλος θα φταιει παντα καποιοι μας εχουν στο ματι κ.τ.λ. Για την ατελειωτη χαζομαρα του νεοελληνα ευθυνεται μονο και μονο ο ιδιος. Αυτο αποδεικνυουν και τα περισσοτερα σχολια...

  1. avatar Αγγελος Sak

   Από καιρό βλέπω ότι προωθούνταν μια νέα συνταγή:Για όλα ευθύνονται διεφθαρμένα και φιλόδοξα άτομα-ποτέ των ποτών τα οργανωμένα συμφέροντα,το Σύστημα ή κάποιες κρυφές εταιρείες.Αφού η κατάφωρη διάψευση των σεναρίων συνωμοσιών δεν πείθει πλέον,για να ρίξουν την Στάχτη στα μάτια των Υποψιασμένων.Γι’αυτό οι ταινίες «Οι παγιδευμένοι»,«Η Κατάσταση των Πραγμάτων», ψάχνοντας έμαθα κάτι καυτό:Σε μια παληά ταινία που αφορούσε μια Ευρεία πολιτικό-επιστημονική Συνωμοσία,δείχνει την μεγάλη σύνοδο των Ηγετών των Παρασκηνίων να αποφασίσουν τι θα κάνουν μπρός στον κίνδυνο αποκαλύψεων.Λοιπόν ρωτά ο πιο ανήσυχος:«Πως θα γλυτώσουμε από τις τυχόν διαρροές;»…«Μη φοβάστε»,τους λέει ο αρχινονός:«θα αφήσουμε τους ’τρελλούς’ να λένε την αλήθεια και μετά θα βάζουμε τους δικούς μας «σοβαρούς» να την διαψεύδουν…».

  2. avatar αντε απο κει ρε!

   Δηλ.μας λες οτι ολοι αυτοι που γραψανε τα σχολια εχουνε ατελειωτη χαζομαρα κι εσυ εισαι ο εξυπνος της παρεας? [...]

   1. avatar Both

    Αν νομίζεις οτι έτσι ειναι... μάλλον η απάντηση ειναι ..ναι

   2. avatar Sonira Sogre

    Ψεκασμενοι ολου του κοσμου ενωθειτε....

 16. avatar KΛΕΩΝ

  To αρθρο αυτο προσπαθει να ειναι ειρωνικο η απλα ηλιθιο?
  Για να καταλαβω δηλαδη....
  Στα μισα απο αυτα υπαρχουν ενδειξεις οτι οντως ετσι ειναι...και απλα ο ανιστοριτος και ημιμαθεις ''δημοσιογραφος'' προσπαθει να κανει τον εξυπνο λεγοντας το αντιθετο!
  [...]

 17. avatar Χαχας

  33 ΣΤΑ 34 σχόλια και συνεχίζουμε. Πετυχαμε

 18. avatar Νίκος014

  Παίδες , το άρθρο αυτό δεν ειναι καλό... αποτελεί συνοθύλευμα συνωμοσιολογιας αλλά και πραγματικότητας την οποία προφανώς ο συντάκτης αγνοεί. Παράδειγμα:
  Πρώτος ο Πλούταρχος αναφέρεται σε εδάφη που σήμερα ονομάζουμε Αμερική ... αυτό δεν είναι συνωμοσία .
  Πιστευω ότι πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί ή να επιλέγετε συντάκτες με γνώση της ιστορίας ... Γενικά ... δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές ...

 19. avatar VitaKapa

  Οποιαδήποτε θεωρία,είτε συνομοσιολογική,είτε της σχετικότητας,είτε της εξέλιξης των ειδών για παράδειγμα,εφ'όσον υπάρχει σαν σκέψη,έχει την δυνατότητα να υπάρχει και σαν γεγονός.Μπορεί κάποιος να την πιστέψει ή όχι, αναλόγως των ισχυρισμών & των αποδείξεων που παρουσιάζει ο εκάστοτε θεωρητικός.
  Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα,ο ''αρθογράφος'' απαξιώνει χωρίς αποδείξεις, ότι δεν θέλει να πιστέψει ο ίδιος ,δίνοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για κουραφέξαλα.......Δεν είναι δυνατόν να ''νιώθει'' ότι κάποιοι έχουν σκοπό να προσηλυτίσουν κόσμο με τα λεγόμενα & τα γραφόμενά τους,και την ίδια στιγμή να πράτει το ίδιο ακριβώς, πιστεύοντας ότι έχει το μόνο δίκιο............
  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ

  Υ.Γ. Αλήθεια,δεν θα ήταν καλό να βλέπαμε και ποιός το ανήρτησε ;;

  1. avatar Μπάμπης Ντίρλας

   Που σαι, άμα ποτέ σκεφτείς τρίπιτο σουβλάκι, μπορεί και να υπάρξει.

 20. avatar gkjkfkjfsgjlsjkfg

  Το μόνο που καταφέρνετε με τέτοια άρθρα είναι να επιβεβαιώνετε τι ρόλο βαράτε. Αν θέλετε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα κάντε το τουλάχιστον πιο πειστικά. Απαράδεκτοι! Μίλησε η ίδια η συνωμοσία για θεωρίες συνωμοσίας..........

Παρακαλούμε περιμένετε ...