Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 8: Hotel Plaza Athenee, Παρίσι, Γαλλία

Ένα από τα πιο ιστορικά και διάσημα ξενοδοχεία στην πόλη του Φωτός, το Plaza Athenee πρωτοστάτησε στην έννοια της πολυτελούς διαμονής, ενώ έχει φιλοξενήσει μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της τέχνης και της showbiz.

Γιορτάζοντας, πριν λίγα χρόνια τα 100 χρόνια από την ίδρυση του, το 1911, το ξενοδοχείο με το βλέμμα στραμμένο στον επόμενο αιώνα, υποβάλλεται αυτή την εποχή σε μερική αποκατάσταση, εντάσσοντας στο δυναμικό του έξι νέα δωμάτια, οκτώ σουίτες, αίθουσα χορού και δύο χώρους εκδηλώσεων.

Τα ήδη υπάρχοντα 154 δωμάτια και οι 54 σουίτες του, το καθένα με τη δική του μοναδική αισθητική, αποπνέουν, κομψότητα, γοητεία και πολυτέλεια, δημιουργώντας μοναδικούς και φιλόξενους χώρους.

Από τα παράθυρα οι επισκέπτες “ταξιδεύουν” από την Μονμάρτη στον Πύργο του Άιφελ, καταλήγοντας στο γαλήνιο περιβάλλον της εσωτερικής αυλής με τα αναρριχητικά φυτά και τα γεράνια.

Διαθέτοντας τα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ στο Παρίσι, το ξενοδοχείο προσφέρει επιλογές από πέντε εστιατόρια και μπαρ, με διαφορετική ατμόσφαιρα, ώστε να ταιριάζουν με όλες τις διαθέσεις.

Ανάμεσα τους ξεχωρίζει το βραβευμένο εστιατόριο του διάσημου σεφ Alain Ducasse, που σερβίρει σύγχρονη γαλλική κουζίνα στα καλύτερα της!

Το “La Galerie” προσφέρει μοναδικές επιλογές πρωινού, με απολαυστικά κέικ και γλυκά από την ομάδα του Christophe Michalak, το La Cour Jardin είναι ιδανικό για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο και το La Terrasse Montaigne σερβίρει καινοτόμα κοκτέιλ και σνακ.

Το μπαρ του Plaza Athénée, διάσημο για τα κοκτέιλ και τη βραδινή διασκέδαση σχεδιάστηκε από τον Thierry Hernandez και την ομάδα του.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες