Η γευστική εμπειρία του Κουκούμαβλου

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης


ΤΑΞΙΔΙΟΔΗΓΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
17:12
03/08/2015
Η γευστική εμπειρία του Κουκούμαβλου
loading

Οδηγός Σαντορίνη

Εστιατόριο-αξιοθέατο στη Σαντορίνη, με την έννοια ότι, αν δεν το επισκεφτείτε, θα έχετε χάσει ένα σημαντικό κομμάτι του νησιού, γευστικό και μοναδικό. Όταν πρέπει να μιλήσει κανείς για τον Κουκούμαβλο και την κουζίνα του, τα λόγια -πραγματικά- μοιάζουν λίγα.

Ο Κουκούμαβλος ορίζει μια γευστική εμπειρία. Ο υπέροχος υπόσκαφος χώρος, το «μπαλκόνι» που έχει ρίξει άγκυρα στην Καλντέρα, η κλασσική μουσική και η ευγενική προσέγγιση έρχονται να συνθέσουν τους λόγους που, μαζί με τα υπέροχα πιάτα, το καθιστούν απαραίτητη γευστική στάση.

kopela2

Ο ιδιοκτήτης και σεφ, Νίκος Πουλιάσης, προτείνει μια κουζίνα που δεν χωράει «ταμπέλες». Τιμά τα τοπικά προϊόντα, σέβεται την ελληνικότητα και αγαπά τις μοντέρνες τεχνικές, αλλά στην ουσία της αποτελεί μια προσωπική αφήγηση του δημιουργικού σεφ. Διακρίνεται για τη φαντασία του και τη δημιουργικότητά του, κατορθώνοντας κάθε του πιάτο να αποτελεί μια ιστορία που μοιάζει να διηγείται ο ίδιος μέσα από την πρότασή του.

kopela3

Ο κατάλογος συμπεριλαμβάνει  πρωτότυπα  πιάτα και ασυνήθιστες προτάσεις με εντυπωσιακή παρουσίαση, ενώ ο μοναδικός χώρος έρχεται να συμβάλλει στο να βιώσετε μια γαστρονομική εμπειρία πολλών αστέρων.

kopela1

Tip: Η wine list του είναι άκρως ενημερωμένη και τιμά τους ελληνικούς αμπελώνες. Υπάρχει και degustation menu με κόστος 65 ευρώ ανά άτομο, που συμπεριλαμβάνει τέσσερα πιάτα και ένα επιδόρπιο.

kopela4

Info

Καθημερινά: 19:00-00:00

Από 35 ευρώ (χωρίς κρασί)

Φηρά, Σαντορίνη

τηλ. 22860 23807

www.koukoumavlos.eu    Οδηγός Σαντορίνη

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει