Η βρετανική TUI διακόπτει τα ταξίδια προς Χανιά, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Μύκονο και Ζάκυνθο

Μεγάλο το πλήγμα στον τουρισμό


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
16:37
08/09/2020
Η βρετανική TUI διακόπτει τα ταξίδια προς Χανιά, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Μύκονο και Ζάκυνθο
3
loading

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Βρετανικής κυβέρνησης ότι θα επιβάλει καραντίνα 14 ημερών στους Βρετανούς που επιστρέφουν από έξι ελληνικά νησιά, και της Ολλανδίας που έθεσε τη χώρα μας στην «πορτοκαλί» λίστα, η TUI UK γνωστοποίησε την αναστολή του προγράμματος ταξιδιών της για τρία νησιά και δύο προορισμούς της Κρήτης, από σήμερα και μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου.

Πιο αναλυτικά, αναστέλλει τα ταξίδια για Χανιά, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Μύκονο και Ζάκυνθο. Παράλληλα, αναστέλλει -και στην πραγματικότητα τερματίζει τη φετινή σεζόν- όλα τα ταξίδια για Μάλια Ηρακλείου και Λαγανά Ζακύνθου, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Η επιστολή

Η επιστολή της TUI που δημοσιεύει αποκλειστικά το Χρήμα & Τουρισμός, και αναδημοσιεύει η ΕΡΤ έχει ως εξής:

«Λόγω των συμβουλών του FCDO για όλα τα μη απαραίτητα ταξίδια σε πολλά ελληνικά νησιά, η TUI UK ακύρωσε όλες τις διακοπές από την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στους ακόλουθους προορισμούς, έως και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020: Θήρα Ζάκυνθος (Ζάκυνθος) Κρήτη (Χανιά και Ηράκλειο) Μύκονος.

Όλοι οι πελάτες που επηρεάζονται θα ειδοποιηθούν και θα έχουν την επιλογή να τροποποιήσουν ή να ακυρώσουν και να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων σε μετρητά.

Επιπλέον, λόγω των πρόσφατων θετικών περιπτώσεων από πελάτες που επέστρεψαν από τα θέρετρα του Λαγανά στη Ζάκυνθο και τα Μάλια στην Κρήτη, η TUI UK αποφάσισε να μην προσφέρει πλέον διακοπές στον Λαγανά ή στα Μάλια έως τις 31 Οκτωβρίου 2020. Όλοι οι πελάτες που επηρεάζονται θα ειδοποιηθούν και προσφέρθηκε να τροποποιήσει ή να ακυρώσει και να λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων σε μετρητά».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Η κακή ψήφος έχει οδυνηρές συνέπειες

  Μετά τη δυσφήμιση για πολλά κρούσματα κορονοϊού και τα τοπικά lockdown που επέβαλαν στα νησιά ο Κούλης και ο ανεκδιήγητος Χαρδαλιάς, έδωσε το πάτημα σε χώρες του εξωτερικού να λάβουν σκληρά μέτρα για τους επισκέπτες των νησιών - υπηκόους τους.
  Μετά τη Βρετανία προστέθηκε και η Ολλανδία στις χώρες που απαιτούν καραντίνα από τους ευρισκόμενους στα νησιά.
  Τώρα η TUI διακόπτει τις πτήσεις.
  Αποτέλεσμα... Οικονομική καταστροφή για τις τοπικές κοινωνίες που ζουν από τον τουρισμό.

 2. avatar Gr-fr

  Θέατρο του παραλόγου!πριν λίγο καιρό έστελναν μαζικά τουρίστες στην Ελλάδα που ήταν ο ασφαλέστερος προορισμός. Έφεραν τον ιό εδώ και τώρα διακόπτουν τις πτήσεις λόγω της επικινδυνότητας της χώρας.ε ρε τι ζούμε!εκτος κ αν δεν έφυγε ποτε ο ιός από δω..χμμ

 3. avatar τι θετε

  Να τα αποτελέσματα της αδιαφορίας των νέων με τις συνάθροισεις στα μπαρ και στα πάρτι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει