Κυκλαδίτικος αέρας πνέει στην καρδιά της Νέας Υόρκης και ο λόγος δεν είναι άλλος από ένα ελληνικό εστιατόριο.

Με αισθητική και διακόσμηση που μεταφέρει τους επισκέπτες του σε κάποιο από τα πανέμορφα κυκλαδίτικα σοκάκια στο Νησί των Ανέμων, το Souvlaki Gr μυεί τους πελάτες του στα μυστικά της ελληνικής κουζίνας, ταξιδεύοντάς τους ταυτόχρονα, έστω και νοητά, στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Χαρακτηριστικά κυκλαδίτικης αισθητικής τραπεζοκαθίσματα στον εξωτερικό χώρο, την ώρα που ο εσωτερικός είναι σχεδιασμένος με τέτοιον τρόπο ώστε να παραπέμπει σε κάποιο από τα γραφικά σοκάκια της.

Η κουζίνα τιμά την ελληνική και συστήνει στους κατοίκους της Νέας Υόρκης το εθνικό μας street food, που δεν είναι άλλο από το σουβλάκι, ενώ δεν λείπουν και παραδοσιακά πιάτα όπως χωριάτικη σαλάτα, κολοκυθοκεφτέδες, μπακαλιάρος σκορδαλιά κ.α.

Στα όσα εντυπωσιάζουν στον χώρο, επίσης, το άκρως ελληνικό περίπτερο (διαθέτει και στόρια που κατεβαίνουν κανονικά) που έχει δημιουργηθεί μέσα στο εστιατόριο, όπου κανείς μπορεί να χαζέψει αθλητικές εφημερίδες, τεύχη του περιοδικού Εικόνες και του Λούκυ Λουκ. Εδώ, μάλιστα, πωλούνται και διάφορα ελληνικά προϊόντα.