Τα ελληνικά νησιά στους πιο ρομαντικούς προορισμούς παγκοσμίως

Τι προτείνει πολυτελές ταξιδιωτικό δίκτυο των ΗΠΑ


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
18:04
19/02/2019
Τα ελληνικά νησιά στους πιο ρομαντικούς προορισμούς παγκοσμίως
3
loading

Μεταξύ των επτά πιο ρομαντικών προορισμών παγκοσμίως αναδεικνύονται τα ελληνικά νησιά, τα οποία καταλαμβάνουν μια θέση ανάμεσα στις κορυφαίες προτάσεις του Travel Leaders, του μεγαλύτερου γραφείου ταξιδιωτικών συμβούλων με αμέτρητους εκπροσώπους στη Βόρεια Αμερική.

Ιδανικός προορισμός για ρομαντικές διακοπές που μένουν αξέχαστες στους ταξιδιώτες, παρουσιάζονται στο σύνολό τους τα ελληνικά νησιά από τους συμβούλους του δικτύου, οι οποίοι τονίζουν πως ένα ταξίδι σε αυτά αποτελεί ίσως μία από τις πιο ρομαντικές αποδράσεις σε όλη τη Μεσόγειο.

Πιο συγκεκριμένα, στις προτάσεις του αναφέρονται η Σαντορίνη και η Μύκονος, ως επιλογή των περισσότερων πελατών τους που θέλουν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης με το έτερον ήμισυ, ενώ τα ταξίδια για ζευγάρια στην ιστοσελίδα τους κατατάσσονται ανάμεσα στις 10 κορυφαίες αναζητήσεις.

Η επτάδα των κορυφαίων ρομαντικών προορισμών παγκοσμίως, σύμφωνα με τις προτάσεις των Travel Leaders συμπληρώνεται από την Αγία Λουκία, την Ταϊλάνδη, τη Δομινικανή Δημοκρατία, την Παταγονία, την Ανταρκτική και τα νησιά Φίτζι.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Για ΑΥΤΟ

    Τα Διεκδικούν ΟΙ. ΤΟΥΡΚΟΙ

  2. avatar Χριστίανα

    Πάντα θεωρούσα τους Αμερικανούς ηλιθιους. Είναι δυνατόν να θεωρούν τη Μύκονο ρομαντικό μέρος για ζευγάρια που είναι τα ελληνικά σοδομα; όλο πούδρες και αλκοολικοί πάνε εκεί για να γίνουν λιώμα και να κάνουν όργια..

  3. avatar ΔΙΟΓΕΝΗΣ Λυτταιος

    ΑΠΑΙΧΤΑ και αυτα !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει