Η Κρήτη στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου

Καταλαμβάνει την πέμπτη θέση με πρώτο το Παρίσι και δεύτερο το Λονδίνο


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
3:25
07/02/2019
Η Κρήτη στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου
loading

Τους 10 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς για τους υποψήφιους τουρίστες του κόσμου, παρουσιάζει κάθε χρόνο η δημοφιλής ταξιδιωτική μηχανή Trip Advisor, με την Κρήτη να συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτές και μάλιστα σε υψηλή θέση, σύμφωνα με την τελευταία κατάταξη των καθιερωμένων, πια, για τον τουρισμό Traveller's Choice Awards.

Συγκεκριμένα, η Κρήτη βρίσκεται στην 5η θέση, όταν στην πρώτη είναι το Παρίσι, στη δεύτερη το Λονδίνο, στην τρίτη η Ρώμη και στην τέταρτη το Μπαλί. Στην έκτη θέση είναι η Βαρκελώνη, στην έβδομη η Πράγα, στην όγδοη το Μαρακές, στην ένατη η Κωνσταντινούπολη και στη δέκατη η Νέα Υόρκη.

Στο Trip Advisor, ο διαδικτυακός επισκέπτης της σελίδας, θα ανακαλύψει τις περιοχές που προτείνονται για την Κρήτη. Ηράκλειο, Χερσόνησο, Μάλια, Ρέθυμνο, και Χανιά πρωταγωνιστούν και οι παραλίες που προτείνονται είναι σε αυτούς τους νομούς.

Μέχρι στιγμής για τη νέα χρονιά έχει δημοσιευθεί η λίστα με τα 25 Κορυφαία Ξενοδοχεία στον κόσμο, όπως αυτά ψηφίστηκαν από τους χρήστες της ταξιδιωτικής μηχανής, με το Ikos Oceania στη Χαλκιδική να βρίσκεται στην 16η θέση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει