Είναι καλοκαίρι και εσείς απολαμβάνετε τις διακοπές σας μέσα στο πολυτελές σας γιοτ, που έχει αράξει στο λιμάνι του St. Tropez.

Ο ήλιος βασιλεύει, το ελαφρύ αεράκι που έρχεται από τη θάλασσα προσφέρει νότες δροσιάς στο κατάστρωμα κι εσείς έχετε μόλις αποτελειώσει το πρώτο σας μοχίτο της βραδιάς.

Την εικόνα αυτή απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης διακόπτουν ξαφνικά οι φωνές των παιδιών σας, τα οποία παραπονιούνται ότι έχουν αρχίσει να βαριούνται.

Τι μπορείτε να κάνετε, για να προλάβετε το παραπάνω σκηνικό και να φροντίσετε έτσι ώστε να μπορέσετε να… απολαύσετε και το επόμενο κοκτέιλ σας χωρίς γκρίνιες και φωνές;

Τη λύση δίνει ο Daniel Barber στο aluxurytravelblog.com:

Παιχνίδια για λίγους εν όψει καλοκαιριού…

Η τελευταία «τρέλα» για όσους διαθέτουν ιδιωτικά σκάφη πολυτελείας είναι το JetLev Flyer.

Πρόκειται για ένα jetpack νερού, που σας πετάει στον αέρα σε ύψος 9 μέτρων με ταχύτητα μεγαλύτερη των 48 χιλιομέτρων την ώρα!

Είναι η απόλυτη water sports πολυτέλεια, που προσφέρει στο χρήστη την αίσθηση της… απόλυτης ελευθερίας.

Αν θέλετε δε, να βάλετε λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, μπορείτε να προμηθευτείτε και μια τεράστια τσουλήθρα, η οποία προσαρμόζεται στα πλαϊνά του σκάφους και σας προσφέρει άμεση και διασκεδαστική πρόσβαση στα… βαθιά!

Οι διακοπές σας μπορούν να πάνε ένα βήμα παραπέρα, αν αποκτήσετε το δικό σας φουσκωτό θαλάσσιο πάρκο, με νεροτσουλήθρες, τοίχους αναρρίχησης, τραμπολίνα κ.ά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά σας θα το λατρέψουν!

Για να κακομάθετε κι άλλο τον εαυτό σας, μπορείτε να αποκτήσετε μια από τις μεγαλύτερες εξωτερικές οθόνες κινηματογράφου… επάνω στο γιοτ σας και να απολαύσετε με την παρέα σας μια ταινία στο κατάστρωμα… σα να βρισκόσασταν σε κάποιο ιδιωτικό θερινό σινεμά.

Όταν έρθει η ώρα να βγείτε στη στεριά, θα επιστρατεύσετε ένα αμφίβιο όχημα έτσι ώστε τα παπούτσια σας να μη λερωθούν… ούτε με ένα κόκκο άμμου!