Εκπληκτικοί χώροι, αδιανόητα καλό φαγητό και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν.

Αυτό είναι το τρίπτυχο στο οποίο βασίζεται το Hotel Chadstone Melbourne, ένας ναός πολυτέλειας και φιλοξενίας που όπως μας λέει, έχει φτιαχτεί πρωτίστως με τον πελάτη κατά νου.

Τα δωμάτιά του έχουν τα πάντα, από υπέρδιπλα κρεβάτια μέχρι και έξυπνες τηλεοράσεις με Chromecast, ασύρματα ηχεία, mini-bar με γκουρμέ σνακ και ό,τι άλλο θα περίμενες να βρεις σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο.

Υπάρχει βέβαια και το μπάνιο, που μοιάζει με δίκλινο δωμάτιο, και τα ανώτερης ποιότητας προϊόντα περιποίησης που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Όπως και η εκλεπτυσμένη κομψότητα, σύμβολο της αλυσίδας MGallery (που ανήκει στη Sofitel), που εδώ είναι στα καλύτερά της. Μια κομψότητα που χρειάστηκε πάνω από 130 εκατ. δολάρια για να φτιαχτεί ώστε να μαγεύει ακόμα και τον πιο απαιτητικό.

Είναι μάλιστα φτιαγμένο δίπλα στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Αυστραλίας, το Chadstone, στα προάστια της πόλης, καλωσορίζοντας όσους πάνε για αχαλίνωτο shopping.

Όσο για το σπα του, είναι πια φημισμένο σε όλη τη χώρα, αλλά και διεθνώς, με τις ολιστικές θεραπείες και την οπτική μαγεία που προσφέρει.

Όπως είναι και τα δύο εστιατόριά του, με επιλογές πιάτων από όλο τον κόσμο και την υψηλή γαστρονομία να αποθεώνεται σε κάθε του βήμα.

Ιδιαίτερο και εμβληματικό, έκλεψε τις εντυπώσεις από τους μεγάλους ανταγωνιστές του στον χώρο του luxury τουρισμού της Μελβούρνης…