Ως το απόλυτο ορόσημο της πολυτέλειας, το ιδιωτικό αεροπλάνο προσφέρει πράγματα και θάματα που δεν είναι ακριβώς για τον καθένα.

Εκεί λοιπόν που το κόστος δεν είναι ακριβώς θέμα, εκεί μπαίνει η υπερπολυτελής Ker & Downey Africa για να προσφέρει ένα 10ημερο ταξίδι από τη Νότια Αφρική ως τις Σεϋχέλλες.

Με εξωτικά καταλύματα και δραστηριότητες-εμπειρία ζωής, αυτό το ταξίδι λογίζεται ως εναλλακτικό σαφάρι. Το κόστος κατ’ άτομο είναι μάλιστα τέτοιο που το 1% θα πάει σε μια σχολή μαγειρικής της Αφρικής, ως υποτροφίες σε όσους δεν μπορούν να διαθέσουν τα δίδακτρα.

Τι περιλαμβάνει; Τριήμερη παραμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο του Κέιπ Τάουν με οργανωμένες ξεναγήσεις στις ομορφιές της πόλης και της γύρω φύσης. Οι μέρες 4-6 περιλαμβάνουν επιβίβαση στο ιδιωτικό αεροσκάφος της εταιρίας και σαφάρι στο περίφημο Kruger National Park, διαμένοντας σε μαγευτικά καταλύματα της περιοχής.

Την έβδομη μέρα έρχονται και οι Σεϋχέλλες, ένα ερημικό νησί του συμπλέγματος δηλαδή, στο οποίο καταφτάνεις ξανά με τη δέουσα πολυτέλεια και τις ανέσεις του τζετ. Εκεί θα μείνεις στο μόνο resort της περιοχής ικανό να φιλοξενήσει ταξιδιώτες με μεγάλα πορτοφόλια.

Στον απομονωμένο ιδιωτικό παράδεισο οι ώρες κυλούν ράθυμα με καταδύσεις, οργανωμένες ξεναγήσεις στην άγρια φύση και γιόγκα στις λευκές ακτές.

Τιμές για το ονειρεμένο ταξίδι ανακοινώνονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας με την Ker & Downey Africa, καθώς το πρόγραμμα είναι πάντα εξατομικευμένο…