Η Mideast ανακοινώνει το μεγαλύτερο βήμα επέκτασης της εταιρίας στην 30χρονη ιστορία της.

Τα 30 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας της στο χώρο του τουρισμού και των συνεδρίων, επισφραγίζονται σήμερα με την παρουσίαση τριών νέων υποκαταστημάτων της στην Ελλάδα και την Τουρκία. Η Mideast ανοίγει τις αγορές της Γλυφάδας, της Μυκόνου και της Κωνσταντινούπολης επεκτείνοντας στρατηγικά το δίκτυό της στις τρεις αυτές σημαίνουσες τουριστικά αγορές.

Το προάστειο της Γλυφάδας επιλέχθηκε για τη γεωγραφικά στρατηγική του θέση που εξυπηρετεί απόλυτα μεγάλο μέρος της πελατειακής βάσης της Mideast. Αντίστοιχα, το κατάστημα στη Μύκονο άνοιξε στην οδό Ματογιάννη, τον πιο κεντρικό δρόμο της Χώρας της Μυκόνου, με στόχο τόσο την προσέλκυση του μεγάλου αριθμού τουριστών που περνούν καθημερινά από το συγκεκριμένο σημείο, όσο και την άμεση εξυπηρέτηση των κατοίκων και επιχειρηματιών του νησιού. Τέλος, μέσα από τα νέα της γραφεία στην Κωνσταντινούπολη, η εταιρία εδραιώνει την ηγετική της θέση στο τουριστικό κομμάτι από και προς Τουρκία.

Η φυσική παρουσία της εταιρίας με γραφεία στις συγκεκριμένες αγορές έχει ως στόχο την περαιτέρω βελτιστοποίηση της προσφερόμενης εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών της Mideast και αναμένεται να οδηγήσει στην επέκταση της πελατειακής της βάσης και ως εκ τούτου στην ενίσχυση της θέσης της στην Ελληνική αγορά.

Η Ιδιοκτήτρια και Γενική Διευθύντρια της Mideast, κα Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε με τιμή: «Η Mideast έχει κλείσει τα 30 χρόνια ζωής και ιστορίας της στο κομμάτι του ταξιδιού και σαν ένα παιδί που μεγαλώνει, δε σταματά να εκπλήσσει και εμάς τους ίδιους για τις δυνατότητές της, τις δυνατότητες των ανθρώπων της, όλων μας. Με τρία νέα υποκαταστήματα συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο, πίστη στις δυνάμεις μας και, πιο πολύ από όλα, άσβεστο πάθος για εξυπηρέτηση. Τα σχέδιά μας όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η Ομάδα μας παράγει καθημερινά ιδέες τις οποίες αξιολογούμε και θέτουμε αντίστοιχα σε εφαρμογή. Είμαστε μία Ομάδα γεμάτη όνειρα που ευελπιστούμε μέρα με τη μέρα, ένα ένα να γίνονται πραγματικότητα. Όλα αυτά με μία υπόσχεση: να στεκόμαστε δίπλα στις ανάγκες των πελατών μας προσφέροντάς τους εμπειρίες ζωής».

Τα στοιχεία των νέων υποκαταστημάτων της Mideast ακολουθούν:

Γλυφάδα: Κονδύλη 9 – Τηλ.: 211 411 3200

Μύκονος: Ματογιάννη 25 – Τηλ.: 22890 27111

Κωνσταντινούπολη:
Emniyetevler Mahallesi, Yeniceri Sokak. No:2, Guler Is Merkezi, 4.Levent – Τηλ.: 0090 212 5199565