Μια άκρως τρομακτική πισίνα που κρέμεται πάνω από γκρεμό σε βράχο ύψους 600 μέτρων έχει σχεδιάσει το αρχιτεκτονικό γραφείο Hayri Atak Architectural Design Studio στο πλαίσιο του σχεδιασμού ενός boutique ξενοδοχείου στα φιόρδ της Νορβηγίας.

Το project «Cliff Concept Boutique Hotel» βρίσκεται ακόμη στα σκαριά, ωστόσο, όταν υλοποιηθεί θα προσφέρει μια άκρως περιπετειώδη εμπειρία στους επισκέπτες του, η οποία στην κυριολεξία θα κόβει την ανάσα.

Το boutique ξενοδοχείο, που θα βρίσκεται στην κορυφή του κατακόρυφου λόφου Preikenstolen πάνω από τα σκοτεινά και επιβλητικά νορβηγικά φιόρδ, θα αποτελείται από μόλις 9 σουίτες, η πρόσβαση στις οποίες θα γίνεται από την κορυφή του λόφου, ενώ θα υπάρχει και ασανσέρ που θα μεταφέρει τους πελάτες στους ορόφους προς τα βάθη του γκρεμού.

Στους κοινόχρηστους χώρους θα συγκαταλέγονται λόμπι, εστιατόρια και γυμναστήριο, ωστόσο, εκείνο που στην κυριολεξία θα τραβάει τα βλέμματα όλων δεν θα είναι άλλο από την πισίνα του, στον χαμηλότερο όροφο του ξενοδοχείου, η οποία φαίνεται να αιωρείται σε ύψος 604 μέτρων.

Ο γυάλινος πάτος της θα επιτρέπει, μάλιστα, στους παράτολμους επισκέπτες της να παρατηρούν όση ώρα απολαμβάνουν τις βουτιές τους σε αυτήν την πανοραμική θέα στα φιόρδ κάτω ακριβώς από τα πόδια τους.