Το Vogatsikou 3, το αξιόλογο και αγαπημένο μπαρ της Θεσσαλονίκης, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι φίλος του ποτού και του cocktail και να μην το έχεις επισκεφτεί ή έστω να μην το γνωρίζεις.

Όταν όμως αυτό το μπαρ, δημιουργεί για μία μέρα ένα (άλλο) μπαρ λογικής pop up, σε ένα από τα συγκλονιστικότερα σημεία της πόλης, τότε αυτό είναι είδηση -ικανή να σε παρακινήσει να γιορτάσεις την παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Ο λόγος λοιπόν για τον τρίτο όροφο του Πύργου του ΟΤΕ, όπου και θα δημιουργηθεί από την ομάδα του Vogatsikou 3 για την αλλαγή του χρόνου, ένας χώρος που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον συνηθισμένο και θα πρεσβεύει το disco attitude, με τις πληροφορίες να θέλουν black tie dress code.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το cafe του Πύργου του ΟΤΕ είναι περιστρεφόμενο και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πανοραμικής άποψης 360 μοιρών της Θεσσαλονίκης από την Άνω Πόλη μέχρι την Καλαμαριά.

Σχετικά με το πώς προέκυψε η ιδέα «…είναι παρά πολλά χρόνια που όλοι θέλουν να κάνουν ένα πάρτι στον συγκεκριμένο χώρο, αφενός γιατί είναι σύμβολο της πόλης και σήμα κατατεθέν, αφετέρου γιατί τέτοια θέα δεν τη βρίσκεις πουθενά. Τελικά μετά από 2 χρόνια που το έχω στο μυαλό μου τώρα ήρθε η στιγμή που υλοποιήθηκε. Μιλάμε για ένα πολύ ιδιαίτερο πάρτι, αυστηρά 150 ατόμων, αφού πέραν των άλλων θέλουμε να είναι όλοι οι θαμώνες άνετοι και να περάσουν καλά», εξηγεί ο ιδιοκτήτης και head bartender Γιάννης Κέδες.

Ο κατάλογος της βραδιάς θα συμπεριλαμβάνει premium labels και 2 cocktails με το ένα να είναι negroni και το δεύτερο να έχει βάση τη σαμπάνια…

Και μιλώντας για σαμπάνια, μια τεράστια μπανιέρα ελεύθερου χώρου της εταιρείας Porselana γεμάτη με τριμμένο πάγο και σαμπάνιες Perrier-Jouet αναμένεται να διαδραματίσεις κομβικό ρόλο στις εξελίξεις της βραδιάς.

Το ραντεβού δίνεται στις 23.00 το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Κρατήσεις & πληροφορίες στο 6937311811

pyrgosote