Λήγει αύριο η προθεσμία για τον Κοινωνικό Τουρισμό

Ποιοι είναι δικαιούχοι


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
13:50
23/09/2015
Λήγει αύριο η προθεσμία για τον Κοινωνικό Τουρισμό
1
loading

Λήγει αύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τους δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2015-2016.

Οι αιτήσεις γίνονται από πιστοποιημένους χρήστες αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ µε τη χρήση κωδικών πρόσβασης (Ονοµασία χρήστη και συνθηµατικό).

«Παρακαλούνται οι δικαιούχοι και πάροχοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ μέχρι την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα» αναφέρει η ανακοίνωση του οργανισμού.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι και άνεργοι οι οποίοι το έτος 2014:

- είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ ή

- έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας ή

- έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή

- συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας), καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι/ες στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνεται με μοριοδότηση, ενώ η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού. Το πρόγραμμα αφορά 150.000 δικαιούχους και το κόστος του είναι 10 εκατ. ευρώ.

Πάροχοι του προγράμματος είναι τουριστικά καταλύματα, όπως αυτά περιγράφονται στη Δημόσια Πρόσκληση, που διαθέτουν σε ισχύ κατά την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας τους καθώς και όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοσή του.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ερρικα-1

    τι και αν η ωρα εχει πτωχευσει...λεφτα για τους κομπιναδορους και επαγγελματιες ''ανεργους'' υπαρχουν.....ελλαδισταν....πληρωνετε φορους ηλίθιοι για να πηγαινουν καποιοι απατεωνες τζαμπα διακοπες.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει