Nebula Capsule II τον λένε και είναι ένας φορητός προτζέκτορας μικροσκοπικών διαστάσεων, λες και χώρεσαν όλα σε ένα κονσερβοκούτι.

Η συσκευούλα χαρίζει HD εικόνα (720p) σε χορταστικές διαστάσεις 100 ιντσών και έχει ενσωματωμένο ηχείο για να μην μπλέκεις με Bluetooth και εξωτερικά ηχεία. Ακόμα και την υπηρεσία Android TV διαθέτει, ώστε να μη χρειάζεσαι HDMI καλώδια ή να στριμάρεις από το κινητό σου (αν και μπορείς να τα κάνεις και τα δύο αν θέλεις).

Όχι παραπάνω από 50.000 δολάρια ζητούσε στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter η Anker για να ρίξει στην αγορά τον μίνι προτζέκτορα και μέχρι στιγμής έχει μαζέψει πάνω από 1,6 εκατ. δολάρια!

Θα τον δούμε δηλαδή στην αγορά με τιμή στα 579 δολάρια (515 ευρώ), εκτός κι αν επιλέξεις να γίνεις χρηματοδότης του project και σου κοστίσει 369 δολάρια (328 ευρώ). Η Anker είναι γνωστή για τους μίνι προτζέκτορές της και, όπως όλα δείχνουν, ο νέος Nebula Capsule II είναι βελτιωμένος σε όλα τα σημεία από τους προκατόχους του. Είναι ένα υπέροχο γκατζετάκι που απλοποιεί κατά πολύ τον χώρο των mini projectors και όσα χρειάζονται για να προβάλουν ικανοποιητική εικόνα.

Εξαιρετικά μικρός για να χωρά παντού και να τον παίρνεις μαζί σου, ο Capsule II προσφέρει γιγαντιαία εικόνα με το πάτημα ενός κουμπιού. Μόνο που με το Android TV ενσωματωμένο, δεν είναι απλός προτζέκτορας, αλλά σωστή smart TV, με περιεχόμενο που μπορείς να κατεβάσεις κατευθείαν από το Google Play Store.

Όσο για τα ηχεία του των 8W, είναι ικανοποιητικά για τις περισσότερες συνθήκες προβολής, όπως και η φωτεινότητά του. Αν ο φορητός προτζέκτορας είναι το στοιχείο σου, πιθανότατα θα σε ικανοποιήσει σε όλα. Εκτός ίσως από την τιμή…