Όλοι θυμόμαστε το Black Friday του 2021, όπου και έγινε της κολάσεως! Πάλι καλά που ήταν η Κωτσόβολος και ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρώτος με τις τιμές και τις υπηρεσίες του και ο δεύτερος με την άφεση αμαρτιών που μας έδωσε.

Το αχτύπητο δίδυμο, ωστόσο, ξαναχτυπά και το φετινό Black Friday!

Με ένα άκρως δημιουργικό και χιουμοριστικό τρόπο, η Κωτσόβολος παρουσιάζει και φέτος μια ανατρεπτική ταινία που για ακόμα μια χρονιά, θα γράψει ιστορία! 

Η Κωτσόβολος ξεχωρίζει και στο φετινό Black Friday, διότι πέρα από τις πάντα πολύ δυνατές προσφορές που θα καταφέρουν και αυτή τη χρονιά να σε κάνουν «μάγκα», παρουσιάζει για ακόμη μία φορά μία ευρηματική, μοναδική καμπάνια.

Το σενάριο και φέτος είναι ανατρεπτικό! Αρκεί να σας πούμε ότι εμφανίζονται από κοινού για πρώτη φορά μετά την καλοκαιρινή παρεξήγηση ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρωταγωνιστής και της περσινής καμπάνιας, με τον Γιώργο Μάγκα, τον γνωστό μουσικό – οργανοπαίκτη και με ένα άκρως χιουμοριστικό τρόπο, μας παρουσιάζουν ένα «ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ».

Γιατί Black Friday χωρίς Κωτσόβολος δεν ξεκινάει ποτέ!

Η τεράστια ποικιλία προϊόντων, οι φανταστικές τιμές και οι υψηλές ταχύτητες στις παραδόσεις και στις παραλαβές από τα καταστήματα Κωτσόβολος, είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους για να κάνει κανείς τις φετινές Black Friday αγορές του στην Κωτσόβολος.

Κάνοντας εύκολα την παραγγελία σου στην Κωτσόβολος μέσα από χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα, στα 91 καταστήματα που διαθέτει, τηλεφωνικά στο 210 28 99 999 ή online στο kotsovolos.gr, θα μπορείς να παραλάβεις άμεσα στον επιλεγμένο σου χώρο, με αυθημερόν παράδοση (για παραγγελίες έως τις 15:00) ή παράδοση μέσα σε 24 ώρες, σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Με ταχύτητα και ασφάλεια, σου δίνεται, επίσης, η δυνατότητα παραλαβής παραγγελιών ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά σε ένα από τα 73 σημεία Quick Point, για προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Και όλα αυτά, σε τιμές που πέφτουν πολύ χαμηλά, σε όλες τις κατηγορίες.

Παράλληλα, ευέλικτοι και άμεσοι τρόποι πληρωμής χωρίς αναμονές στα ταμεία σου προσφέρονται μέσω της υπηρεσίας Pay Express, αλλά και μέσω των μηχανημάτων αυτόματης πληρωμής μετρητών Cashdro σε επιλεγμένα καταστήματα. Επιπλέον, με ένα απλό scan από το κινητό σου και με μόλις 3 βήματα, με την καινοτόμα υπηρεσία Scan & Go, μπορείς να αγοράσεις το προϊόν που θέλεις με… φωτογραφική ταχύτητα.

Θα σου φύγει η Μαγκιά τόσο με το Πλάνο Δόσεων και τις άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας όσο και με τις ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Κ+ που ανταποκρίνονται εύκολα, γρήγορα και απλά σε όλες τις επιθυμίες σου.

Μπες και δες τα teasers της άκρως χιουμοριστικής καμπάνιας της Κωτσόβολος και ετοιμάσου για το πιο «ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ»!