Η τεχνολογία LED στο φωτισμό έχει πολλά πλεονεκτήματα: πιο χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, καλύτερη ποιότητα φωτός και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Αυτά είναι μόνο τρία από τα πολλά πλεονεκτήματα τους.

Σήμερα όμως θα δούμε πώς οι LED ταινίες μάς βοηθούν να αλλάξουμε το σπίτι μας και να δώσουν μια άλλη ατμόσφαιρα στο χώρο μας.

Ξεκινώντας από το σαλόνι μπορούμε να τοποθετήσουμε ταινίες LED στο πίσω μέρος της ντουλάπας και να φωτίζουν προς το ταβάνι. Έχουμε πολλές επιλογές σε χρώματα και ακόμη να εναλλάσσονται τα χρώματα. Έτσι κάνουμε άμεσα μια μίνι ανακαίνιση χωρίς πολλά έξοδα.

Οι ταινίες LED μπορούν ακόμη και να μπουν και κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας (σε αυτή την περίπτωση προτείνεται να είναι στεγανές ταινίες). Έτσι το βράδυ δεν χρειάζεται να ανάβεται τα μεγάλα φώτα εάν θέλετε απλώς να πάρετε ένα ποτήρι νερό από την κουζίνα. Έτσι και κάνετε οικονομία στο ρεύμα αλλά και ομορφαίνετε το σπίτι σας. Σκεφτείτε απλός πόσες διάφορες επιλογές έχετε με ταινίες LED που αλλάζουν χρώματα.

Ένα άλλο σημείο που τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο κερδίζει την προσοχή μας είναι το μπάνιο. Πίσω από τον καθρέφτη μπορούνε να μπουν οι ταινίες LED, κάτω από τα έπιπλα η και ακόμη στις γυψοσανιδες για κρυφό φωτισμό.

Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό και θα μπορείτε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να ξεκουραστείτε με ένα ωραίο χαλαρωτικό μπάνιο. Και στην περίπτωση του μπάνιου προτείνεται η χρήση αδιάβροχων ταινιών LED.

Ταινίες LED από την ΑΚ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Στην ΑΚ Δυναμική και στο e-shop LedCosmos.gr οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μια πλήρη γκάμα προϊόντων φωτισμού LED για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, να ενημερωθούν από έμπειρα στελέχη στο χώρο του φωτισμού και να επιλέξουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους καθώς και χρηματοδοτικά προγράμματα για επαγγελματίες.

Για περαιτέρω εξυπηρέτηση και συμβουλές σε σχέση με των φωτισμό σας μπορείτε να επικοινωνείτε στους εξής τηλεφωνικούς αριθμούς: 801 300 38 33 (για κλήση από σταθερό) και 2310 688 118(για κλήση από κινητό).

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].