Η λίστα του Forbes με τα κορυφαία brands του 2020: Ποιος κατέχει την πρωτιά και το πλήγμα του Facebook

Ποιες εταιρείες βρίσκονται στη λίστα με τις 50


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAPPLE
9:23
30/07/2020
Η λίστα του Forbes με τα κορυφαία brands του 2020: Ποιος κατέχει την πρωτιά και το πλήγμα του Facebook
1
loading

Δημοσιεύθηκε η νέα λίστα του Forbes για τα 50 πολυτιμότερα Brands για το 2020 παγκοσμίως. Το όνομα στην κορυφή δεν αποτελεί έκπληξη αλλά η μείωση στην αξία του Facebook κατά 21% αποτελεί πλήγμα για τον κολοσσό των σόσιαλ μιντια

Συγκεκριμένα και όπως φαίνεται στη λίστα του Forbes στην πρώτη θέση βρίσκεται για άλλη μία χρονιά η Apple, με αξία 241,2 δισ. δολαρίων. Οι παγκόσμιοι τεχνολογικοί κολοσσοί είναι αυτοί που καταλαμβάνουν τις κορυφαίες θέσεις της σχετικής λίστας, η πρώτη πεντάδα της οποίας παραμένει η ίδια με την περασμένη χρονιά.

Αναλυτικά, η Apple εξακολουθεί να κρατά τα σκήπτρα με αξία 241,2 δισ. δολαρίων, αυξημένη κατά 17% σε σχέση με πέρσι. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Google με 207,5 δισ. δολάρια, αυξημένη κατά 24%. Ακολουθούν η Microsoft με 162,9 δισ. δολάρια και αύξηση 30% και η Amazon με 135.4 δισ. δολάρια και αύξηση 40%. Την πεντάδα συμπληρώνει το Facebook, του οποίου, ωστόσο, η αξία μειώθηκε κατά 21% φτάνοντας τα 70,3 δισ. δολάρια.

Τη μεγαλύτερη άνοδο στην αξία του σε σύγκριση με πέρσι, κατέγραψε το Netflix με 72% και ακολούθησαν Chanel με 42%, η Amazon με 40%, η Microsoft με 30% και η Paypal με 24%. Στον αντίποδα τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψε το Facebook με μείωση 21% και Wells Fargo με 16%.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar supi

    Που είναι κάτι τυπάκια που μας έλεγαν ότι η Apple είναι κοντά στη χρεοκοπία και ότι δεν παέι καλά; Φαίνεται ότι και η πώληση υπηρεσιών όπως Apple TV, iCloud, Apple Music ,arcade games κτλ μια χαρά της βγαίνει και δε στηρίζεται μόνο στην πώληση συσκευών. Και όχι ότι έχω κέρδος από την Apple, αλλά το σχολιάζω για τους ξερόλες που τους τα λέγαμε..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει