H Samsung τα τελευταία χρόνια, κυριαρχεί στο χώρο των φορητών συσκευών, γεγονός που έχει επισκιάσει τη φήμη της ως κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας.

Σε μία προσπάθεια να επαναφέρει στο προσκήνιο την γκάμα οικιακών συσκευών που διαθέτει, η κορεατική εταιρία ανακοίνωσε την «Παγκόσμια Γαστρονομική Πρωτοβουλία», που περιλαμβάνει τη συνεργασία των μηχανικών και σχεδιαστών της με αναγνωρισμένους σεφ (βραβευμένοι με αστέρι Michelin), με σκοπό τη δημιουργία οικιακών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας.

«Αυτοί οι ηγέτες της παγκόσμιας γαστρονομικής κοινότητας θα λειτουργήσουν σαν πρεσβευτές και σύμβουλοι της Samsung, παρέχοντας στοιχεία για το σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων, καθώς και πηγή έμπνευσης για τους μάγειρες σε κάθε σπίτι», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας.

Η έκθεση στην οποία θα παρουσιαστούν τα νέα προϊόντα της εταιρίας, θα διεξαχθεί σύντομα. Ανάμεσα στα προϊόντα είναι και το νέο ψυγείο «Four Door Sparkling French Door Refrigerator», που θα διαθέτει ψύκτη ανθρακούχου νερού και θεωρείται «το πιο καινοτόμο» στην κατηγορία.

Σύμφωνα πάντως με την ίδια την εταιρία, τα νέα της προϊόντα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά μέσα στο 2014, με τη πρώτη σειρά να ονομάζεται «Club des Chefs».