Η Google κυκλοφόρησε μία νέα σταθερή έκδοση του Chrome, που φέρνει βελτιώσεις στον ορθογραφικό έλεγχο του browser της.

Ο κολοσσός της ηλεκτρονικής αναζήτησης ανακοίνωσε τη συγκεκριμένη αναβάθμιση μέσω του επίσημου Blog του Chrome, εξηγώντας ότι ανανεώνονται τα λεξικά για όλες τις υποστηριζόμενες γλώσσες και πρόσθεσε την υποστήριξη για τα αλβανικά, τα κορεατικά και τα Ταμίλ (διάλεκτος της Ινδίας).

Επιπλέον, η λειτουργία «ρωτήστε τη Google για συμβουλές» (Ask Google for suggestions) περιλαμβάνει πλέον έλεγχο γραμματικής αλλά και το ορθογραφικό έλεγχο του περιεχομένου που είναι στα αγγλικά, οπότε μπορείτε να περιμένετε να μπορεί να αναγνωρίζει τη διαφορά για παράδειγμα μεταξύ των λέξεων «affect» και «effect».

Ακόμα αν έχετε προσθέσει λέξεις στο προσαρμοσμένο λεξικό σας, θα είστε πλέον σε θέση να τις συγχρονίσετε σε όλες τις συσκευές σας που χρησιμοποιείται τον Chrome. Η αναβάθμιση είναι ήδη διαθέσιμη για χρήστες Windows, Linux και Chrome OS, ενώ η Google είναι στις διαδικασίες ανάπτυξης και της έκδοσης για Mac.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.