Μπορεί μία εκδήλωση, εστιασμένη σε κινητές συσκευές, να είναι περίεργο μέρος για την παρουσίαση ενός set-box που συνδέεται με την τηλεόραση, όμως η Samsung αποφάσισε να μας ανακοινώσει το HomeSync στο MWC 2013.

Πρόκειται για ένα media center που δίνει τη δυνατότητα συγχρονισμού των συσκευών Galaxy, ώστε να μπορεί ο χρήστης να αναπαράγει το περιεχόμενο του (βίντεο, φωτογραφίες, εφαρμογές Android κτλ), με την τηλεόραση του!

Το Samsung HomeSync διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,7GHz, 1GB μνήμης RAM, 1TB αποθηκευτικού χώρου HDD και 8GB SSD, συνδεσιμότητα μέσω Ethernet, WiFi και Bluetooth, λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean, πρόσβαση στο κατάστημα Google Play και υποστήριξη μέχρι και 8 διαφορετικών λογαριασμών ώστε όλοι να μπορούν να αναπαράγουν το περιεχόμενό τους.

Επίσης θα μπορεί να το χειριστεί κανείς μέσω του smartphone του, ενώ διαθέτει δύο θύρες USB 3.0, μία HDMI 1,4 καθώς και μία θύρα microUSB.

Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως έχει γνωστό πως θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο σε «επιλεγμένες αγορές».