Ανακαλύφθηκε κρυμμένο παιχνίδι στο You Tube

Το πατροπαράδοτο φιδάκι «δώρο έκπληξη» απ' τους προγραμματιστές του You Tube


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
4:59
27/07/2010
Ανακαλύφθηκε κρυμμένο παιχνίδι στο You Tube
loading

Κάτι που ήταν άγνωστο μέχρι τώρα ανακάλυψε πρόσφατα ένας χρήστης του YouTube. Συγκεκριμένα, ο χρήστης δεν ανακάλυψε ένα νέο χαρακτηριστικό που να σχετίζεται με την ουσία του YouTube, αλλά ένα easter egg, δηλαδή ένα στοιχείο που είναι κρυφό στη σελίδα και αποκαλύπτεται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Όπως αποδεικνύεται, λοιπόν, υπάρχει ένα κρυμμένο παιχνίδι στο YouTube.

Πρόκειται για το γνωστό ηλεκτρονικό φιδάκι, το οποίο κάνει βόλτες σε μια πίστα και καταπίνει μπίλιες. Με κάθε μπίλια που καταπίνει, μεγαλώνει το μήκος του και άρα γίνεται πιο δύσκολη η πλοήγηση. Όταν το κεφάλι έρθει σε επαφή με το σώμα, το παιχνίδι τελειώνει.

Το φιδάκι αποκαλύπτεται σε όλα σχεδόν τα videos του YouTube, αλλά μόνο στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας και όχι στον player που ενσωματώνεται σε κάποια άλλη σελίδα. Το παιχνίδι εμφανίζεται μόνο στον νέο player του YouTube, οπότε δε γίνεται να παίξετε σε video που έχει ακόμα τον παλιό player.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κρατήσετει πατημένο το αριστερό βελάκι (left arrow key) στο πληκτρολόγιο και το φιδάκι θα εμφανιστεί.

ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει