Όταν στις 31 Αυγούστου του 2018, τελευταία ημέρα των μεταγραφών, η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωνε την απόκτηση του Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ από τη Στόουκ Σίτι έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν ποιος ήταν ο λόγος που έγινε αυτή η κίνηση.

Μετά την απίστευτη χαμένη ευκαιρία στο χθεσινό ματς με αντίπαλο τη Στρασμπούρ, πολλοί είναι αυτοί που συνεχίζουν να αναρωτιούνται για την επιλογή αυτή του προπονητή των Παριζιάνων, Τόμας Τούχελ. Ο Καμερουνέζος είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Γερμανού τεχνικού, αλλά σίγουρα θα το σκέφτεται διπλά και τριπλά για το ότι δαπάνησε αυτά τα χρήματα για να τον πάρει μαζί του στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Τσούπο-Μότινγ κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να χαλάσει το σίγουρο γκολ του Κρίστοφερ Νκουνκού, ο οποίος πλάσαρε ωραία τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, με το σκορ στο 1-1, αλλά θέλοντας εκείνος να σιγουρέψει το τέρμα, λειτούργησε σαν αμυντικός και ουσιαστικά έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Για την ιστορία, η Παρί με τη Στρασμπούρ ήρθαν ισόπαλες με 2-2, αλλά οι πρωτευουσιάνοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν από χθες και μαθηματικά τον τίτλο της Ligue 1.

Δείτε την απίστευτη φάση: