Το κάζο της Αγγλίας ολοκληρώθηκε με τον μαθηματικό της αποκλεισμό από το Μουντιάλ και η ευρηματική Daily Mail δεν παρέλειψε να πενθήσει τον… θάνατό της!

Μία από τις βασικές προϋποθέσεις για να διατηρούσαν τις λιγοστές ελπίδες τους για πρόκριση οι Άγγλοι, ήταν να νικήσει η Ιταλία την Κόστα Ρίκα. Όχι μόνο το «δώρο» των Ιταλών όμως δεν ήρθε, αλλά η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής έκανε και το μεγάλο «μπαμ», με αποτέλεσμα να επισφραγιστεί ο αποκλεισμός των «τριών» λιονταριών. Η «Daily Mail» δεν έχασε την ευκαιρία και… πέθανε την εθνική ομάδα της χώρας τους, βάζοντάς την στον… τάφο με το χαρακτηριστικό «RIP» ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη της για την απόφαση στήριξης του Χόντγκτσον:

«Η Αγγλία έμεινε εκτός μόλις οχτώ μέρες μετά την έναρξη του Μουντιάλ, πως γίνεται η ομοσπονδία να αποφασίζει την ίδια μέρα να δηλώνει ότι η θέση του Χόντγκτσον είναι ασφαλής; Είναι προσβλητικό για όλους τους οπαδούς…».

Στη συνέχεια μάλιστα το δημοσίευμα γίνεται ακόμα πιο καυστικό, σημειώνοντας: «Νομίζαμε ότι ο 4ος όμιλος (Group D) θα είναι ένας όμιλος τριών ομάδων. Κι έτσι αποδείχτηκε. Απλά δεν περιμέναμε ποτέ ότι το D θα είναι για μία πεθαμένη (Dead) ομάδα, μόλις οχτώ μέρες μετά την έναρξη του Μουντιάλ».

Πηγή: gazzetta.gr