Υβριστικά μηνύματα και απειλές στον λογαριασμό του στο Instagram, δέχθηκε ο Μάρκους Μπεργκ μετά την εμφάνισή του κόντρα στην εθνική Ισπανίας. Ισπανία και Σουηδία «κόλλησαν» στο μηδέν για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro, ωστόσο ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα των Σουηδών έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει ενδεχομένως το γκολ που θα έδινε τη νίκη στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα στο 61′, ο Ίσακ με εξαιρετική ενέργεια εντός περιοχής έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπεργκ, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάρκους Μπεργκ είδε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δέχθηκε υβριστικά μηνύματα και απειλές από Σουηδούς οπαδούς.

«Είναι τόσο γελοίο, τόσο γελοίο. Δεν πρόκειται να σπαταλήσω ενέργεια για να μιλήσω γι’ αυτό. Εγώ και η υπόλοιπη ομάδα γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο Μάρκους. Αυτά τα πράγματα δεν επιτρέπονται», δήλωσε ο συμπαίκτης του Μπεργκ, Ρόμπιν Ολσεν. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σουηδίας, από την πλευρά της, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και απευθύνθηκε στις Αρχές προκειμένου να μην υπάρξουν στο μέλλον ανάλογες «επιθέσεις».

Πήγη: Gazzetta.gr